Life

Bebe Cotimanis a spus adevărul despre ce se întâmplă pe platourile de filmare de la serialul Vlad

26.08.2020 | 13:41
Bebe Cotimanis a spus adevarul despre ce se intampla pe platourile de filmare de la serialul Vlad
ADVERTISEMENT

Bebe Cotimanis a dezvăluit o serie de lucruri din culisele serialului Vlad, mai exact cum au decurs filmările pentru producția de la PRO TV și care a fost cea mai deranjantă situația prin care a trebuit să treacă.

Bebe Cotimanis și palmele primite la filmări

Actorul și voice-over-ul postului de televiziune de pe Pache Protopopescu a spus că i-a fost foarte greu mai ales la anumite scene cu Elvira Deatcu, care trebuia să îi dea o palmă.

ADVERTISEMENT

„Am luat palme de la Elvira Deatcu și de la fimea din film. N-ar fi fost nimic să iei 2-3 palme, dar la un moment dat n-am mai putut să le număr.

Și trebuiau să fie date. Dar la film nu se filmează doar dintr-un singur unghi. Ai plan, contraplan. La un moment dat mi-a amorțit obrazul. Te doare, Bebe? M-a întrebat Elvira. De acum încolo nu. Am amorțit”, a mărturisit Constantin Cotimanis pentru protv.ro.

ADVERTISEMENT

Întrebat cum va face față reintrării în pielea personajului pe care îl interpretează în serialul adaptat după o producție turcească, actorul a spus că nu a ieșit niciodată din rol.

Noul sezon al serialului Vlad începe pe 14 septembrie

Bebe Cotimanis îl interpretează pe Cezar Cristoloveanu, zis și Inginerul. În sezonul doi, în viața lui Cezar au reapărut fosta parteneră, căreia i-a dat viață Elvira Deatcu (Delia) și fiica acestuia, Iulia (jucată de Anda Sârbei).

ADVERTISEMENT

Noul sezon al telenovelei de la PRO TV va debuta pe 14 septembrie, acesta fiind cel de-al treilea.

„Ultima zi de filmare a acestui sezon s-a sărbătorit cu un takeover pe care l-am făcut pe contul de Instagram PRO TV, unde am încercat să le ofer fanilor VLAD o incursiune în spatele camerelor de filmat. Am vrut să le fac cunoștință cu cei care au făcut posibil acest proiect, de la imagine, la costume, grip, sunet, make-ul și păr, niște oameni dedicați și pasionați, pentru că fără pasiune e imposibil să duci în spate un proiect de calibrul acestuia.

Abia aștept ca telespectatorii să vadă roadele muncii noastre pe TV, din 14 septembrie. Este un sezon de senzație, care nu trebuie ratat!”, a declarat actrița Olimpia Melinte pentru același site, parte a distribuției din Vlad.

ADVERTISEMENT

 

Tags: