Life

Bebe Cotimanis pleacă după 25 de ani de Pro TV la postul rival, Prima TV. Care este motivul

17.09.2020 | 14:13
Bebe Cotimanis pleaca dupa 25 de ani de Pro TV la postul rival Prima TV Care este motivul
Mutare decisivă în televiziune. Bebe Cotimanis trece de la Pro TV, la Prima TV
ADVERTISEMENT

Pro TV înregistrează o pierdere serioasă în fața unui post rival de televiziune. Bebe Cotimanis pleacă de pe acest post în favoarea unei mutări cheie, la Prima TV.

Totul după ce reprezentanții postului de televiziune au anunțat, cu doar o zi în urmă, că încă o vedetă suferă de noul coronavirus și au fost sistate filmările pentru Visuri la cheie. Schimbările par să se țină lanț la nivelul postului din Pache Protopopescu.

ADVERTISEMENT

De această dată este vorba despre plecarea lui Bebe Cotimanis, în plină pandemie, după 25 de ani de apariții pe Pro TV.

Vedeta Pro TV care pleacă după 25 de ani, la Prima TV. E o emblemă a postului

Actorul de 65 de ani a avut roluri în diverse seriale, iar vocea lui e considerată una emblematică, fiind cea care le anunța românilor că urmau să înceapă buletinele de știri.

ADVERTISEMENT

Bebe Cotimanis a avut chiar roluri foarte mari în cadrul producțiilor de la Pro TV.

Precum personajul său din serialul Vlad, și nu numai, fiind un show pe care românii l-au devorat în intervalele de difuzare, aducând audiențe uriașe.

Bebe Cotimanis a decis să părăsească Pro TV-ul după 25 de ani, în favoarea Prima TV. Veștile legate de schimbările din postul de televiziune au fost anunțate recent și prin câteva măsuri luate.

ADVERTISEMENT
Pro TV, pierdere uriașă. Vedeta emblemă a postului pleacă după 25 de ani la Prima TV
Bebe Cotimanis pleacă de la Pro TV, după 25 de ani de apariții

Spre exemplu, vocea lui Bebe Cotimanis nu se mai aude în spoturile publicitare de pe Pro TV de câteva luni bune. El a fost deja înlocuit de către prezentatorul de radio George Vintilă.

Actorul a fost tras pe dreapta în acest sens de câteva luni, fiind chiar informații că nu ar mai avea vreo treabă cu Pro TV-ul ceva timp. În această joi s-a aflat că a devenit noua figură reprezentativă de la Prima TV.

ADVERTISEMENT

Bebe Cotimanis își va începe oficial activitatea la acest post TV de pe data de 5 octombrie 2020. Telespectatorii au fost foarte curioși să afle și despre ce emisiune va fi vorba, având în vedere că e un transfer din televiziune atât de însemnat.

Fostul jurat de la Românii au Talent va deveni figura postului de televiziune achiziționat recent de Clever Media, după cum anunță paginademedia.ro, deținută de omul de afaceri Adrian Tomșa.

ADVERTISEMENT