Bebeluș de șase săptămâni, victimă a coronavirusului! Nou născutul a murit la câteva zile după testare

Alexandru Năstase   
în HotNews
08/05/2020, 17:53
Bebeluș de șase săptămâni, victimă a coronavirusului! Nou născutul a murit la câteva zile după testare GALERIE FOTO
Șase săptămâni avea bebelușul în momentul ân care a fost ucis de coronavirus. Sursa foto - hepta.ro

Bebeluș de șase săptămâni, victimă a coronavirusului! Nou născutul a intrat pe o listă neagră a pacienților care au decedat în ultimele zile în Marea Britanie. Nu mai puțin de 332 de persoane și-au pierdut viața recent în Regat, ceea ce a dus numărul total al morților la 22,674.

Bebeluș de șase săptămâni, victimă a coronavirusului!

Cel mai bătrân pacient care a murit în ultima perioadă în Marea Britanie avea nu mai puțin de 103 ani. Alte 22 de persoane aveau între 40 și 96 de ani, dar toți erau fără comorbidități cunoscute.

Interesant este că statisticile sunt eliberate la câteva zile și acestea prezintă decese care s-au petrecut chiar și în urmă cu câteva săptămâni. Autoritățile spun că durează până când rezultatul anumitor persoane este eliberat. De multe ori, între timp se întâmplă ca pacientul să își piardă viața.

Nou născutul a murit la câteva zile după testare

Nu este singurul nou născut care și-a pierdut viața în urma pandemiei de coronavirus. Un alt bebeluș din statul american Connecticut a murit din aceleași cauze. Anunțul a fost făcut de guvernatorul statului, Ned Lamont.

Acesta a precizat pe o rețea de socialziare că bebelușul, în vârstă, de asemenea de 6 săptămâni, a fost dus la spital în stare de inconștiență, și nu a putut fi resuscitat.

Lamont a spus ca bebelusul este una dintre cele mai tinere victime din întreaga lume a COVID-19„Este un virus care îi atacă pe cei mai fragili fără milă.

Acest lucru subliniază, de asemenea, cât de important e să stăm acasă și să limită expunerea la alte persoane.

Viața noastră și viața altora ar putea literalmente să depindă de aceasta. Suntem alături de familie în această perioadă grea”, a adăugat Lamont.

Interesant este că specialiștii mai așteaptă în acest caz și alte rapoarte medicale. Astfel, ei iau în calcul posibilitatea ca pruncul să fi avut o altă afecțiune, cum ar fi sindromul morții subite la sugar sau sa fi murit asfixiat.

Cu toate acestea, pe certificatul de deces al pruncului a fost trecut la rubrica de cauze, COVID-19.

 

Închide ×