Bebeluş ucis de o bacterie, la Spitalul Judeţean Neamţ

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
24/07/2016, 09:53
Bebeluş ucis de o bacterie, la Spitalul Judeţean Neamţ

Un nou scandal în lumea medicală. Un bebeluş născut prematur a murit la Spitalul Judeţean Neamţ, iar medicii ieşeni spun că de vină ar putea fi o bacterie luată din spital. Fratele său geamăn a fost transferat imediat la maternitatea din Iaşi, unde s-a confirmat că era infestat. Autorităţile au declanşat o anchetă.

Gemenii au venit pe lume cu două săptămâni înainte de termen şi au fost internaţi la terapie intensivă, în Spitalul Judeţean din Piatra Neamţ. După şapte zile, starea lor a început să se agraveze, iar unul dintre micuţi nu a mai putut fi salvat. Medicii spun că a fost vorba de o hemoragie.

Sursa: Realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali vrea ca FCSB să o copieze pe CFR Cluj. “Aşa se câştigă campionatul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×