Carousel hot news

Becali, 100.000 € pentru a scăpa de “ZONA MORŢII”!

Teama creată în rîndul steliştilor la aflarea veştii că există posibilitatea să survoleze deasupra Ucrainiei pentru a se deplasa în Aktobe, Kazahstan, pentru a juca în turul III preliminar...
Autori: Adrian Dumitru, Bogdan Steriopol | 28.07.2014 | 00:03
Becali, 100.000 € pentru a scăpa de

Teama creată în rîndul steliştilor la aflarea veştii că există posibilitatea să survoleze deasupra Ucrainiei pentru a se deplasa în Aktobe, Kazahstan, pentru a juca în turul III preliminar al Ligii Campionilor, a fost rezolvată de patronul Stelei. Conducerea roş-albastră a reuşit să obţină acordul lui Gigi Becali de a se plăti un charter cu 100.000 euro, traseul urmînd să fie unul ocolitor. “Chiar dacă în această perioadă Gigi este reţinut cînd vine vorba să dea bani pentru a satisface capriciile jucătorilor săi, de data aceasta a înţeles situaţia”,  au spus pentru FANATIK.RO surse din cadrul clubului.

P: Pariaza cu cei mai buni! BONUS de 150 RON la înregistrare!

Jucătorii către Argăseală: “Ne este viaţa în pericol”

Tragerea la sorţi i-a înspăimîntat pe jucătorii Stelei, care au avut reacţii dure asupra posibilităţii ca avionul în care se află să survoleze Ucraina, cunoscută ca “zona morţii”. “Cui îi place să ştie că are viaţa pusă în pericol? Deplasarea noastră în Kazakhstan este una de risc maxim”, au fost reacţiile steliştilor la scurt timp după tragerea la sorţi, informaţii oferite de FANATIK.RO. Valeriu Argăseală şi oamenii de încredere ai lui Gigi Becali au luat atitudine şi au discutat cu patronul stelist în mai multe rînduri pentru a aproba un traseu mai lung şi mai costisitor, dar sigur.

Evită Ucraina! Vor merge prin Turcia

Stabilită pentru cursul zilei de marţi, plecarea Stelei se va face în deplină siguranţă datorită unui traseu diferit de cel iniţial, campionii României urmînd să survoleze zona Turciei. “Am ales să trecem prin Turcia, Georgia şi Azerbaijan pentru a ajunge în Kazakhstan “, au spus pentru FANATIK.RO oficialii din Ghencea. Suma alocată de către Gigi Becali pentru deplasare, 100.000 euro, nu este mult mai scumpă decît cea normală, prin Ucraina. “În mod normal, deplasarea costa cu aproximativ 15.000 euro mai mult, prin urmare nu e un efort financiar deosebit ţinînd cont că siguranţa întregii echipe este mult mai importantă. Jucătorii au scăpat de un motiv de îngrijorare şi se pot gîndi liniştiţi la meciul cu Aktobe”, au încheiat apropiaţii lui Becali.

Citeşte şi: ALARMĂ la Steaua! Avionul GROAZEI le dă frisoane! 

Stelisti-avion-660x400

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!