Video

VIDEO / FATA lui Becali S-A APUCAT DE FUMAT!

Capii familiilor sînt la puşcărie, dar viaţa merge mai departe. Zîmbete, tigări subţiri şi şoapte: Cum numără zilele "fetele" celor implicaţi în "Dosarul transferurilor"...
11.07.2014 | 13:38
VIDEO  FATA lui Becali SA APUCAT DE FUMAT

Capii familiilor sînt la puşcărie, dar viaţa merge mai departe. Zîmbete, tigări subţiri şi şoapte: Cum numără zilele “fetele” celor implicaţi în “Dosarul transferurilor”

VEZI VIDEO AICI

George Copos, Giovani Becali şi Gică Popescu îşi ispăşesc pedepsele cu gîndul la ziua în care vor putea din nou să stea alături de persoanele dragi

1

“Dura lex, sed lex”, spune un dicton latin, şi, într-adevăr, legea a fost dură cu “greii fotbalului românesc”. Din păcate, pedepsele primite şi, implicit, încarcerarea, a schimbat destine şi a dat o altă turnură a vieţii de zi cu zi a persoanelor apropiate acestora. Chiar dacă probabil se gîndesc zilnic la cei aflaţi în spatele gratiilor, Alexandra Copos, fiica fostului patron al Rapidului, Luminita Popescu, soţia fostului căpitan al naţionalei, şi Pamela, fata impresarului Giovani Becali încearcă să-şi mascheze sentimentele, măcar în public.

Paparazzi WOWbiz.ro au reuşit, pe parcursul cîtorva zile, să surprindă cadre sugestive cu cele trei femei. Cele mai interesante s-au dovedit a fi cele cu soţia lui Gică Popescu. La începutul acestei săptămîni, Luminiţa s-a întîlnit cu o persoană foarte apropiată din anturajul “Baciului”. Cei doi au stat preţ de cîteva minute în maşina consoartei lui Popescu, iar bărbatul a reuşit chiar să-i smulgă un zîmbet. Şi mai interesant, la un moment dat, acesta s-a aplecat să-i spună ceva important la ureche Luminiţei, semn că şi în maşina personală, precauţia este maximă. Apoi, apropiatul familiei Popescu a plecat discret cu un autoturism, înmatriculat pe holdingul deţinut de fostul căpitan al naţionalei.

2

 

3

Alexandra Copos pare să-şi fi intrat serios în rolul de conducătoare a afacerilor deschise de tatăl ei. Fiica lui Copos vorbeşte aproape non stop la telefon, iar atunci cînd este la volan şi mobilul îi sună, preferă să tragă pe dreapta pentru a discuta în voie. Interlocutorul cu care discută în timp ce a fost surprinsă de paparazzi părea să-i fi înseninat ziua, smulgîndu-i un zîmbet larg Alexandrei. Să fi fost oare tatăl ei la telefon?

Pamela Becali Pamela Becali

 

Pamela Becali Pamela Becali

 

Pamela Becali Pamela Becali

În fine, cea mai îngîndurată a părut a fi în toată această succesiune de imagini produse pe parcursul mai multor zile fiica lui Becali, Pamela. Trecută deja prin experienta unui divort, Pamela pare să acumuleze cel puţin două vicii destul de dăunătoare. Fiica impresarului fumează foarte mult şi are în maşină un pahar mare de cafea, de la un cunoscut brand de profil. Pamela afişează permanent o mină foarte serioasă, preocupată probabil de situaţia dificilă în care se află tatăl ei.

Sursă: www.wowbiz.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!

Tags: