Carousel hot news

Becali, TRĂDAT: “Ăştia MĂ VÎND pe un pachet de ţigări!”

Încarceratul Gigi Becali a ieşit din nou la muncă, după ce în urmă cu o lună de zile a cîştigat procesul cu Poarta Albă la Tribunalul de la Megidia. Administraţia Penitenciarelor a...
Autor: Daniel Vlad | 19.07.2014 | 00:10
Becali, TRĂDAT:

Încarceratul Gigi Becali a ieşit din nou la muncă, după ce în urmă cu o lună de zile a cîştigat procesul cu Poarta Albă la Tribunalul de la Megidia. Administraţia Penitenciarelor a încercat să conteste din nou legalitatea participării la lucru a patronului Stelei, sub pretextul că acesta nu munceşte nimic la Academia lui Hagi, dar cererea a fost respinsă. Dar acesta nu este ultimul lucru de care se plînge, în ultima vreme, mai marele clubului din Ghencea.

“Printre deţinuţi există un sifon”

În aceste condiţii, după ce Gigi Becali a ieşit iar la muncă după lupte în justiţie, latifundiarul din Pipera i s-a plîns lui Hagi, care administrează Academia unde patronul Stelei munceşte:Ai grijă unde mă pui să muncesc deoarece ăştia de la Poarta Albă, după ce am cîştigat procesul contra lor, sînt chitiţi să mă facă praf, iar ţie să îţi facă probleme. Vezi că printre deţinuţii care vin aici la muncă alături de mine se află şi un om de-al lor care le sifonează tot ce fac eu aici. Ai grijă să nu aibă telefoane la ei cînd vin la muncă, pentru că sînt puşi să mă filmeze ca să demonstreze că eu nu fac nimic la tine la Academie. Amărîţii ăştia, pentru nişte favoruri în plus la închisoare, sînt în stare să mă vîndă chiar şi pentru un pachet de ţigări”, l-a avertizat Becali pe şeful Academiei.

“Am văzut două feţe noi printre deţinuţi”

Informaţia a fost confirmată pentru FANATIK.RO de surse apropiate lui Gică Hagi: Gigi Becali încearcă să fie precaut, deoarece nu doreşte să i se mai interzică dreptul la muncă pentru tot felul de motive. Este adevărat că şi nouă ni s-a părut dubios că, dintr-o dată, după ce Gigi Becali a revenit la muncă, în lotul de 20 de deţinuţi au apărut şi două feţe noi, pe care nu le văzusem înainte.”

P: Pariaza cu cei mai buni! BONUS de 150 RON la înregistrare!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!