Fotbal intern

Este de NERECUNOSCUT! Cu cît S-A ÎNGRĂŞAT Gigi Becali

Gigi Becali se află de un an şi patru luni în spatele gratiilor, dar familia sa a rămas şocată în cele cinci zile pe care latifundiarul din Pipera le-a petrecut acasă. Deşi rudele credeau că...
27.09.2014 | 00:05
Este de NERECUNOSCUT Cu cit SA INGRASAT Gigi Becali

Gigi Becali se află de un an şi patru luni în spatele gratiilor, dar familia sa a rămas şocată în cele cinci zile pe care latifundiarul din Pipera le-a petrecut acasă. Deşi rudele credeau că omul de afaceri a suferit mult în spatele gratiilor, se pare că situaţia nu stă deloc aşa! Conform sursele FANATIK.RO, acesta s-a îngrăşat cu aproximativ 6 kilograme faţă de perioada în care se afla în libertate!

Untitled-5

În ciuda aşteptărilor tuturor, se pare că lui Gigi Becali îi prieşte detenţia la un an şi patru luni de la data în care a fost reţinut, din punctul de vedere al greutăţii corporale. Familia l-a aşteptat cu sufletul la gură acasă pe patronul Stelei pentru a petrece alături cele cinci zile de permisie primite de la Penitenciarul Poarta Albă. Conform surselor FANATIK.RO, toate rudele, dar mai ales cele care nu au apucat să-l vadă deloc din momentul în care a fost reţinut şi pînă în prezent, au avut un adevărat şoc în momentul în care au dat nas în nas cu Gigi. Toată lumea se gîndea că acesta va fi slăbit şi vlăguit de perioada pe care a petrecut-o în spatele gratiilor, mai ales că a trecut mult timp de la data încarcerării.

“Mama, soţia şi fetele lui au fost foarte fericite!”

Din acest motiv, mare le-a fost mirarea tuturor cînd l-au văzut pe Becali cum arată, constatînd că, aparent, lucrurile au mers mai bine pentru el decît în perioada în care se afla în libertate. Astfel, conform surselor FANATIK.RO, Becali s-a îngrăşat şase kilograme în ultimul timp, iar familia a răsuflat uşurată în momentul în care l-a văzut astfel. “Mama, soţia şi fetele au fost foarte fericite cînd l-au văzut cum arată. Au observat uimite că este puţin plinuţ, cînd ele se gîndeau că îl vor vedea slăbit, mai ales după problemele pe care le-a avut în spatele gratiilor după permisia de o zi pe care a primit-o în vară”, au explicat sursele.

Becali a negociat cu Chipciu şi Szukala

Cu toate că Gigi Becali a vrut să petreacă aproape tot timpul liber primit alături de familie, el a găsit totuşi o portiţă şi pentru a negocia prelungirea contractelor cu doi dintre cei mai importanţi fotbalişti din lotul lui Costel Gâlcă, Alexandru Chipciu şi Lukasz Szukala. Principala ţintă a patronului Stelei a fost mijlocaşul, pe care l-a convins relativ repede să semneze o prelungire a contractului cu încă trei ani, propunîndu-i şi un salariu dublu, de 25.000 de euro în fiecare lună, unul dintre cele mai mari plătite în prezent în Ghencea. 

Lucrurile nu stau însă la fel şi în cazul fundaşului. Lui Szukala i s-a propus o prelungire pe doi ani, dar cu acelaşi salariu, 15.000 de euro lunar, şi fără alt bonus, motiv pentru care polonezul este tentat să părăsească Ghencea. 

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!