Fotbal intern

Gigi A PLĂTIT un fotbalist la Steaua cu 9.150 € MINUTUL!

Roş-albaştrii i-au căutat în cursul zilei de luni pe oficialii clubului lui Marian Iancu, Poli Timişoara, pentru a se interesa în ce condiţii le pot vira 150.000 de lei vechi sumă care provine...
30.09.2014 | 12:34
Gigi A PLATIT un fotbalist la Steaua cu 9150 E MINUTUL

Roş-albaştrii i-au căutat în cursul zilei de luni pe oficialii clubului lui Marian Iancu, Poli Timişoara, pentru a se interesa în ce condiţii le pot vira 150.000 de lei vechi sumă care provine din taxa mecanismului de solidaritate la fosta echipă din Banat acolo unde s-a format atacantul Valentin Lemnaru.

Gigi Becali îşi dă seama pe zi ce trece că a făcut una dintre cele mai proaste afaceri ale sale din ultimul timp în momentul în care s-a decis să-l achiziţioneze peste capul lui Costel Gâlcă pe Valentin Lemnaru. După ce s-a înţeles cu Florian Walter, pentru suma de transfer de 500.000 de euro, iar ulterior a apucat să îi vireze doar o primă tranşă, de 160.000 de euro, acum steliştii, după ce au renunţat la atacantul în vârstă de 30 de ani s-au trezit că trebuie să mai achite alţi bani, deşi atacantul lui U Cluj a apucat să joace în tricoul clubului din Ghencea doar 20 de minute.

1.FOTBAL:PREZENTARE VALENTIN LEMNARU LA STEAUA BUCURESTI (25.07.2014)

FANATIK.RO a aflat că în cursul zilei de luni că steliştii se tot interesau la oamenii lui Marian Iancu în ce mod trebuie să îi plătească taxa mecanismului de solidaritate a lui Valentin Lemnaru. “La regulament este stipulat faptul că un club care a format un jucător trebuie să primească 50 de milioane de lei vechi pe an în funcţie de cîţi ani a activat fotbalistul respectiv la clubul la care s-a format. Cum Lemnaru a jucat la Timişoara trei ani atunci clubul lui Marian Iancu trebuie să primească 150 de milioane de lei vechi. Am fost căutaţi de cei de la Steaua şi ne-au spus că în cel mai scut timp vom primi banii respectivi”a dezvăluit pentru FANATIK.RO un apropiat al fostei vicecampioane a României.

Lemnaru : “Mai am de primit un salariu”

În aceste condiţii, după ce Gigi Becali le-a achitat la zi salariile jucătorilor, FANATIK.RO a luat legătura cu Valentin Lemnar pentru a discuta despre banii pe care îi mai are de încasat din Ghencea. Nu am ştiut că s-au achitat salariile la Steaua. Eu mai am de primit doar un salariu, iar în momentul în care m-am întors la U Cluj am fost informat că mi se vor vira şi mie banii respectivi în momentul în care li se vor achita băieţilor salariile. Îmi voi verifica contul să văd dacă i-am primit şi eu. Sper şi cred că nu vor fi probleme să îmi încasez acest salariu, deoarece în tricoul Stelei m-am accidentat şi nu credeam în viaţa mea, în momentul în care am semnat cu Steaua că îmi voi încheia activitatea în Ghencea după doar 20 de minute în meciul cu Aktobe”a mărturisit Lemnaru.

160.000 de euro a plătit Gigi Becali pentru cele 20 de minute jucate de Lemnaru la Steaua în jocul cu Aktobe

20.000 de euro au fost salariile pe care steliştii i le-au plătit lui Lemnaru pentru cele două luni de contract în Ghencea

9.150 de euro a plătit Gigi Becali pentru fiecare din cele 20 de minute jucate de Lemnaru în tricoul Stelei

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!