Fotbal intern

Plăcerea SECRETĂ a lui Gigi Becali! Ce brunetă celebră i-a luat minţile! GALERIE FOTO cu superba domnişoară!

Chiar dacă este asaltat de diverşi cunoscuţi care vor să-l revadă după mult timp, Gigi Becali are foarte puţin timp la dispoziţie. Asta nu pentru că ar fi prins cu rezolvarea problemelor de...
01.06.2015 | 15:00
Placerea SECRETA a lui Gigi Becali Ce bruneta celebra ia luat mintile GALERIE FOTO cu superba domnisoara

Chiar dacă este asaltat de diverşi cunoscuţi care vor să-l revadă după mult timp, Gigi Becali are foarte puţin timp la dispoziţie. Asta nu pentru că ar fi prins cu rezolvarea problemelor de la Steaua, ci pentru că are o nouă obsesie: Dila. Este vorba despre un serial turcesc care se difuzează pe Kanal D. Becali nu ratează nici un episod la televizor, ba chiar face mereu eforturi să obţină unele episoade în avans. “Este foarte pasionat de acest serial, nu ratează nimic. Ar face asta continuu, ba chiar mai are cîţiva oameni care se uită şi ei şi comentează fiecare episod”, a povestit un apropiat al lui Gigi Becali.

VESTE DRAMATICĂ DESPRE GABRIEL COTABIŢĂ!

CÎNTĂREŢUL A MURIT! FETELE ARTISTULUI ATACĂ: “TATA A FOST OTRĂVIT!”

Curios care va fi alegerea Dilei

Serialul care l-a captivat pe Gigi Becali este povestea de dragoste dintre două personaje care fac parte din familii rivale din Turcia. Dila ajunge să se îndrăgostească de Rîza, bărbatul care îi ucisese fostul soţ, fără să ştie de fapta comisă de acesta. Patronul Stelei este foarte prins de modul în care decurge povestea de dragoste dintre cei doi, dar în discuţiile cu apropiaţii spune mereu că nu şi-ar dori ca Dila şi Rîza să rămînă împreună la final, după ce frumoasa brunetă va afla că Rîza este cel care i-a ucis soţul.

CE ANUNŢ! ROM NII, CHEMAŢI DE URGENŢĂ DE ARMATĂ!

VIDEO! GEST ŞOCANT AL LUI GIGI BECALI! A PĂLMUIT UN COPIL! REACŢIA PUŞTIULUI ŞI CE SPUNE PATROUL STELEI!

Are pasiunea de la finul Cristi Borcea

Nu este primul serial turcesc care l-a captivat pe Gigi Becali. Primul pe care l-a văzut a fost Ez el, tot pe Kanal D. La vremea respectivă, în 2011, Gigi Becali a preluat pasiunea pentru acest film de la finul său, Cristi Borcea, alături de care a văzut foarte multe episoade. “Îmi place foarte mult, de aceea mi-am comandat toate seriile, fiindcă devorez episoadele. E o poveste de viaţă, lucruri ce se pot întîmpla oricăui om, e şi dramă, şi iubire, şi acţiune”, spunea la vremea respectivă Cristi Borcea despre filmul pe care îl urmărea alături de Gigi Becali.

RCS&RDS, LOVITURĂ FĂRĂ PRECEDENT PENTRU ANTENA 1 ŞI PRO TV! CE ANUNŢ PENTRU MILIOANE DE EURO!

IUBITA LUI STEFAN BĂNICĂ, ÎN LACRIMI! “NU SE MAI ÎNŢELEG! SE DESPART!!!”

 

VEZI ÎN GALERIA FOTO IMAGINI CU FEMEIA DUPĂ CARE ESTE TOPIT GIGI BECALI