Sport

EXCLUSIV. DRAMA familiei lui Gigi Becali! “Are CANCER!”

Steaua a revenit pe podiumul Ligii 1, după victoria cu Voluntari, 3-1, dar Gigi Becali nu are motive de bucurie. Fotbalul a trecut pe planul 2 după ce drama i-a lovit familia, iar 2 membri ai săi...
01.10.2015 | 12:26

Steaua a revenit pe podiumul Ligii 1, după victoria cu Voluntari, 3-1, dar Gigi Becali nu are motive de bucurie. Fotbalul a trecut pe planul 2 după ce drama i-a lovit familia, iar 2 membri ai săi au aflat că suferă de diabet şi cancer!

De mai bine de două luni, Virgil Becali, vărul patronului „roş-albaştrilor” şi cel poreclit „Cancelarul”, a dispărut din anturajul lui Gigi Becali după ce era nelipsit zi de zi de la Palat şi de la meciurile Stelei. Chiar dacă în ultimul timp au apărut şi unele divergenţe între cei doi, totuşi FANATIK a aflat că în spatele dispariţiei din peisaj a omului care la un moment dat se ocupa chiar şi de transferurile campionilor se află o adevărată dramă.

ALERTA METEO! VINE URGIA!!! DE AZI, NINSORI SI LAPOVITA! VEZI ZONELE AFECTATE!

Surse din anturajul latifundiarului din Pipera ne-au dezvăluit că familia vărului său are grave probleme de sănătate. „Nea Virgil şi soţia dînsului se confruntă cu mari probleme medicale, iar el a preferat în ultimul timp să se ocupe de sănătate. A încercat pe cît a fost posibil să nu se afle situaţia în care au ajuns el şi soţia”, a dezvăluit sursa FANATIK.

Dependent de insulină

FANATIK a căutat şi a strîns informaţii, iar cele aflate ne confirmă situaţia dramatică prin care trece la ora actuală familia lui Virgil Becali. Surse bine informate ne-au dezvăluit pentru început care este situaţia medicală a vărului lui Gigi Becali.

„De ceva timp, nea Virgil suferă de diabet, iar în acest moment el este dependent de insulină. Într-o perioadă a fost ajutat chiar şi de Gigi Becali, cel care a avut grijă ca vărului său să îi fie administrate cele mai bune tratamente. Dar a avut grijă să se afle şi pe mîna celor mai buni medici. Ştim sigur că Gigi Becali a luat legătura chiar şi cu Corneliu Vadim Tudor pentru a afla ce tratament foloseşte. Acum toată lumea ştie că şi fostul senator, pînă să moară, a suferit de diabet, iar Gigi a aflat de la el ce medicamente folosea pentru a-l ajuta şi pe Virgil”. VEZI SUS IN GALERIA FOTO IMAGINI CU FAMILIA LUI GIGI BECALI

A suferit mai multe operaţii

Însă informaţiile cu privirire la starea de sănătate a soţiei lui Virgi Becali sînt şi mai cutremurătoare. Apropiaţi ai acestuia au povestit amănunte îngrijorătoare.

INTERVIU EVENIMENT CU DODEL TANASE!!! FOSTUL CAPITAN AL STELEI RUPE TACEREA SI SPUNE CE SE INTAMPLA CU ADEVARAT LA STEAUA!!! DEZVALUIRI INCREDIBILE DIN VESTIARUL CAMPIOANEI SI DESPRE GIGI BECALI!!!

„Nea Virgil a încercat, pe cît a fost posibil, să nu se afle nici de problemele sale medicale, dar mai cu seamă nici de cele ale soţiei. Însă, pe măsură ce boala acesteia avansa, lumea a aflat că partenera de viaţă a vărului patronului Stelei are cancer! Am auzit că a suferit mai multe intervenţii chirurgicale, iar starea de sănătate nu este deloc bună. La acestă oră, este supusă mai multor tratamente, iar membrii familiei nu şi-au pierdut speranţa. Foarte mulţi prieteni au aflat de problemele lor de sănătate şi toţi speră să treacă cu bine peste acestea”, dezvăluie apropiaţii.

„Nea Virgil ne vindea cozonaci”

Virgil Becali s-a aflat în anturajul lui Gigi Becali şi al Stelei aproximativ 10 ani. La un moment dat, patronul „roş-albaştrilor” a dezvăluit că nu face transferurile pînă cînd vărul său nu îi dă OK-ul, după ce urmăreşte DVD-urile cu fotbaliştii respectivi. Adrian Neaga, fostul fotbalist al campionilor, a mărturisit cum l-au cunoscut jucătorii pe vărul latifundiarului din Pipera.

VIDEO FABULOS!!! UN MARE SPORTIV ROMAN SI-A CERUT IUBITA DE NEVASTA CHIAR PE STADION! VEZI MOMENTUL FANTASTIC, APLAUDAT DE ZECI DE MII DE OAMENI!!!

„După ce nea Gigi a preluat Steaua de la Viorel Păunescu, la noi la stadion tot apărea lîngă el un domn care ne-a fost prezentat ca vărul finanţatorului. La început dînsul era mai timid, dar apoi ne-a atras atenţia cu insistenţa prin care ne tot oferea cozonaci spre vînzare. Prima dată nu am vrut să cumpărăm de la el, dar după ce am luat o dată, ulterior devenisem clienţii lui fideli, deoarece produsele erau foarte bune. Apoi s-a împrietenit şi mai mult cu noi şi devenise omul nostru de legătură între echipă şi Gigi Becali, chiar dacă în club era şi Mihai Stoica”, şi-a amintit Rică Neaga.

S-a certat cu Gigi acum două luni

În ultima vreme, Virgil Becali nu mai este văzut atît de des la stadion şi nici chiar la Palat. Motivul? FANATIK a aflat că, în urmă cu două luni, Gigi Becali s-a supărat pe vărul său şi i-a spus să nu mai vină o perioadă la Palat.

FOTO. CUM ARATA CEL MAI SCUMP IPHONE 6S DIN LUME! COSTA O AVERE!!!

„Virgile, te poţi duce să stai pe la firmele mele sau chiar la sediul clubului, dar pe aici, pe la Palat, te rog să nu mai dai o perioadă. Aşa este mai bine pentru toată lumea”, a fost decizia care i-a surprins pe apropiaţii lui Becali după ce aceştia au aflat de ea.

„În mod sigur este o decizie de moment. Nea Gigi ţine mult la Virgil şi sîntem siguri că o să îi treacă repede. Nu ştim ce este între ei, dar domnul Becali nu uită că vărul său a fost lîngă el în permanenţă mai ales la greu. Nu uitaţi că Virgil Becali s-a ocupat de afacerile lui Gigi Becali atît timp cît acesta a fost arestat. În plus, el şi Luţu l-au vizitat în permanenţă la penitenciar”, a comentat o altă sursă FANATIK.

10 ani a fost Virgil Becali mîna dreaptă a lui Gigi Becali
2 luni au trecut de cînd Virgil nu a mai trecut pe la Gigi Becali pe la Palat