Carousel hot news

Oficial: FRF a omologat clasamentul Ligii 1 şi a trimis lista la UEFA

Comitetul Executiv al FRF întrunit în această după-amiază de la ora 16:00 a omologat clasamentul Ligii I, ediţia 2016-2017. Am aflat, oficial, cine este campioana, iar Gigi Becali poate să...
Autori: Claudia Mîţoi, Silviu Ghering | 06.06.2017 | 00:03
Oficial: FRF a omologat clasamentul Ligii 1 şi a trimis lista la UEFA

Comitetul Executiv al FRF întrunit în această după-amiază de la ora 16:00 a omologat clasamentul Ligii I, ediţia 2016-2017. Am aflat, oficial, cine este campioana, iar Gigi Becali poate să meargă acum la TAS.

Comitetul Executiv a omologat clasamentul din Liga I, cu Viitorul pe primul loc. Un singur membru al CEx nu a vrut să voteze clasamentul în această formă, si s-a abţinut. Este vorba despre Auraş Braşoveanu, reprezentantul Ligii a doua. Preşedintele FCSB, Valeriu Argăseală, nu a fost prezent, el trimiţând o scrisoare în care a motivat neprezentarea prin probleme personale.

FRF a trimis şi către UEFA lista cu echipele participante în Cupele Europene. Momentan, Astra este trecută ca reprezentata României în Europa League, însă oficialii federaţiei au precizat în e-mail că Voluntariul ar putea să ia locul giurgiuvenilor, existând un litigiu care va fi rezolvat de Comisiiile de Licenţiere.

Voluntari nu îndeplinea criteriul finaciar, pentru o datorie de 20.000 de euro, însă au plătit până pe 31 mai, ultima dată de licenţiere.

De asemenea, în şedinţa de azi au fost stabilite zilele în care se va juca barajul de menţinere/promovare în Liga 1 dintre ACS Poli şi UTA “Bătrâna Doamnă”. Dacă se va juca la Arad meciul tur, partida va avea loc pe 11 iunie, însă dacă va fi la Timişoara, va fi mutată pe 12 iunie. Returul este stabilit sigur pe 15 iunie. Echipa gazdă va fi stabilită în urma unei trageri la sorţi care avea avea loc marţi, 6 iunie.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!