Stiri sportive

Gigi nu vrea să-şi vadă FETELE de Sărbători!

Gigi Becali rămîne la Poarta Albă de Sărbători! În aceste condiţii, toată familia lui Gigi urma să meargă la Constanţa pentru a petrece Crăciunul împreună. Însă, conştient că nu este...
23.12.2013 | 10:36
Gigi nu vrea sasi vada FETELE de Sarbatori

Gigi Becali rămîne la Poarta Albă de Sărbători! În aceste condiţii, toată familia lui Gigi urma să meargă la Constanţa pentru a petrece Crăciunul împreună. Însă, conştient că nu este locul potivit şi postura unde să fie vizitat de fetele sale, latifundiarul din Piperea i-a trasmis soţiei că nu doreşte să fie vizitat vreodată de cele trei fete la închisore. Mai mult, chiar şi mamei sale, din cauza vîrstei înaintate, 82 de ani, şi a distanţei dintre Bucureşti şi Constanţa, Becali i-a spus să nu mai vină la el. Există, totuşi, o singură persoană pe care mai marele clubului din Ghencea a acceptat-o la vizită cu ocazia Sărbătorilor şi aceasta este soţia sa, Luminiţa Becali.Care şi-a mai vizitat soţul o singură dată la penitenciar, după ce acesta a fost adus de la Jilava la Poarta Albă în urmă cu două luni de zile.

“Gigi ţine enorm la fetele sale, dar nu vrea să-l vadă la închisoare”

O sursă din anturajul familie lui Gigi Becali a dezvăluit pentru FANATIK din ce motiv latifundiarul din Pipera nu a dorit să accepte vreodată să fie vizitat la închisoare de fetele sale.  “Gigi ţine enorm la fetele sale, ca la ochii din cap. El i-a spus de la început soţiei sale să nu se gîndească niciodată să le permită fetelor sale să vină să-l viziteze la închisoare. Nu vrea să le vadă pe acestea cum suferă şi cum vor începe să plîngă în momentul în care îşi văd tatal într-un astfel de loc”,a încheiat sursa respectivă.