Becali a anunţat că l-a dat afară, dar jucătorul a apărut pe banca FCSB!

Filon Stan   
in Fotbal intern
16/04/2018, 22:05
Becali a anunţat că l-a dat afară, dar jucătorul a apărut pe banca FCSB!

Gigi Becali a anunţat că s-a despărţit de jucător, dar acesta a apărut pe banca FCSB, la meciul cu Astra! Vorbim despre Ionuţ Larie, în vârstă de 31 de ani, jucătorul despre care finanţatorul FCSB a anunţat, acum patru zile, că “a plecat deja de la FCSB” se pare că a fost salvat de Nicolae Dică.

“Larie a plecat deja, am semnat contractul cu el. A renunţat el la ultimul an de contract, i-am dat banii până la final, adica până în această vară. De comun acord, am renunţat la anul pe care-l mai aveam”, spunea finanţatorul FCSB, joi, la televiziunea Pro X.

Larie, cotat la 800 de mii de euro

Fundaşul central cotat la 800 de mii de euro a continuat să se antreneze sub comanda lui Nicolae Dică, cu care a împărţit vestiarul Viitorului în trecut. Nu doar că nu a fost dat afară, ba mai mult, Dică l-a inclus şi în lot pentru deplasarea făcută la Astra. Larie a prins 24 de meciuri din momentul venirii la FCSB, vara trecută, dar o serie de gafe l-au făcut pe Becali să-şi piardă încrederea în apărătorul adus de la Cluj. 

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×