Becali a dat verdictul înainte de alegerile FRF: „Va câştiga 100%”

Eduard Popa   
in Fotbal intern
17/04/2018, 09:59
Becali a dat verdictul înainte de alegerile FRF: „Va câştiga 100%”

Cu două zile înaintea alegerilor, Liviu Dragnea şi-a manifestat public sprijinul pentru Ionuţ Lupescu. Gigi Becali consideră că acesta a fost semnalul principal care indică următorului preşedinte de la FRF.

Patronul FCSB a afirmat că mulţi dintre cei 255 de votanţi aveau de gând să meargă pe mâna lui Burleanu, dar situaţia s-a schimbat pe ultima sută de metri, influenţată şi de poziţia liderului PSD: “Sunt oameni care i-au promis lui Burleanu că îl votează, dar acum s-au sucit, că s-a dat semnalul. E linie de partid, ce vorbim? Sunt lucruri care nu se pot spune, că nu are loc politicul în fotbal”, a spus Becali, la un post de televiziune.

Becali: „Lupescu va face lucruri mari în fotbal”

Becali este de părere că eventuala venire a “Kaiserului” după câştigarea alegerilor de la FRF e un pas înainte: “Lupescu va face lucruri mari în fotbal. El va câştiga 100% din primul tur. Eu ştiu multe, dar nu pot spune mai mult. Chestiunea e rezolvată. Dacă Dragnea a făcut treaba asta, îl felicit. Ne scapă de Burleanu, face un lucru bun, nu? Burleanu spunea că Lupescu are minciuna în ADN. Păi mai mare mizerie decât să bagi că nu ai voie să candidezi dacă nu ai experienţă de doi ani în fotbal nu există”, a completat Becali.

Ştirea MOMENTULUI

Cine transmite la TV Valencia – Juventus, din grupele Champions League! “Liliecii” nu se tem de Ronaldo

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×