Fotbal intern

Becali a desfiinţat trei jucători după FCSB – Astra. “Mi-a plăcut Planic, dar Cristea…”. Ce zice despre SMS-ul primit de Florinel Coman

28.04.2019 | 23:49
Becali a desfiintat trei jucatori dupa FCSB  Astra Mia placut Planic dar Cristea Ce zice despre SMSul primit de Florinel Coman

Gigi Becali a fost nemulţumit de cum au jucat fundaşii echipei sale în meciul FCSB – Astra Giurgiu, scor 1-0, în etapa a 7-a din play-off-ul Ligii 1 Betano. Acesta a criticat trei jucători după duelul de pe Arena Naţională. Latifundiarul din Pipera susţine că Iulian Cristea, Lucian Filip şi Dragoş Nedelcu au jucat slab, dar mizează în următoarele meciuri pe atac. Mai mult, Gigi Becali neagă că i-ar fi trimis un SMS lui Florinel Coman după partida terminată la egalitate cu Viitorul, scor 1-1.

Becali a desfiinţat trei jucători după FCSB – Astra

“Echipa din această seară e foarte slabă. În minutul 90+2 ăla a scăpat singur şi o trimite cu capul. E o echipă mică, slabă. Nu au putere, nu au nimic. Diferenţa trebuia să fie mai mare. Crăciunescu a vorbit cu Meme şi i-a spus că am avut 3 penalty-uri clare. Şi noi suntem slabi, dar nu primim nici 11 metri. Suntem slabi în apărare, dar înscriem 2-3 goluri dacă suntem arbitraţi corect. Cristea doarme în picioare. Ultimele două meciuri le-a jucat bine, dar acum doarme. Şi Filip doarme, nu mai e acelaşi jucător. Şi Nedelcu a dormit la ocazia lui Cestor. Eu cred că o să luăm campionatul. Azi ne-a câştigat Dumnezeu meciul. Nu meritam să câştigăm acest meci. Cum să îl câştigăm? Avem un jucător de geniu. Man nu a pierdut mingea deloc, joacă foarte bine, a dat o pasă excelentă. Eu sper să îşi revină şi apărarea pentru că stăm bine în atac. Cristea, Planic şi Bălaşa sunt centrali. Îl mai avem şi pe Momcilovic care poate juca central. O să mai luăm unul ca să îi facem pe plac lui Mirel. El are dreptate. Am făcut selecţia proastă la jucători. Mi-a plăcut foarte mult Planic, dar Cristea… parcă dormea pe acolo. El a luat mingea de la Alibec, dar după i-a dat-o înapoi.

Să bată Viitorul mâine, iar apoi Astra. Ei joacă pe viaţă şi pe moarte cu CFR Cluj. Cu noi joacă mai moale… are dreptate Dan Petrescu (n.r. ironic). Trebuie să îţi vezi de treaba ta dacă ai 5 puncte în faţă pentru că te bate Dumnezeu. Şi dacă bate CFR Cluj mâine o să mai avem şanse la titlu. Ştiţi ce se poate întâmpla? Să fim noi campioni la final. Îi bate Viitorul, Astra şi Craiova. Eu cred că mai avem şanse dacă bate mâine Viitorul. Nu îmi fac probleme cu Craiova. Noi suntem foarte buni pe atac, dar trebuie să fim mai atenţi în apărare. Eu trebuie să îl laud pe Dan Petrescu pentru că e normal. El e băiat deştept. El se baricadează şi gata, e băiat deştept. Joacă toate cele trei meciuri la egal. El aşa ar trebui să joace pentru că e băiat deştept. Eu am bani şi îmi permit să plătesc, dar eu nu batjocoresc jucătorii. Nu îi plătesc ca să îi umilesc. Eu îi critica ca un părinte. Ei nu se supără pentru că simt dragostea mea, simpatia mea. Eu nu le spun ca o jignire, ci pentru că îi iubesc”, a spus Gigi Becali la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport TV.

“Eu nu dau SMS-uri! Cum să îi dau eu mesaj lui Coman!”

…despre posibilul SMS trimis către Florinel Coman: “Eu nu dau SMS-uri, eu doar vorbesc, mai ales lui Coman. Eu nu doar SMS-uri. Eu dau telefon dacă vreau să dau o indicaţie. Mie nu îmi plac SMS-uri. Dacă îmi dai SMS, atunci îl dau degeaba pentru că eu îl şterg. Whatsapp-ul l-am închis pentru că primeam multe mesaje. Eu vreau să vorbesc. Habar nu am despre ce e vorba. Cum să îi dau eu mesaj lui Coman, păi eu îi dau lui Coman mesaj? Ce să spun? Nu dau SMS-uri! E ceva la mijloc, dar eu o să îl întreb. Poate a arătat el un SMS, dar nu de la mine”