Fotbal intern

Becali a făcut lista de transferuri la FCSB și confirmă FANATIK. Primul e de la Viitorul: „Hagi a zis că mi-l dă”

21.12.2018 | 13:05
Becali a facut lista de transferuri la FCSB si confirma FANATIK Primul e de la Viitorul Hagi a zis ca mil da

Gigi Becali a făcut lista de transferuri la FCSB pentru această iarnă, iar un mijlocaș ofensiv de la Viitorul se află în cap de listă. Așa cum FANATIK.RO anunța în exclusivitate, Ionuț Vînă este jucătorul dorit de FCSB de la Viitorul

La 23 de ani, Ionuț Vînă este om de bază la Viitorul, pentru care a evoluat în 19 partide oficiale în acest sezon, marcând două goluri și oferind trei assist-uri.

Becali a făcut lista de transferuri la FCSB

Vînă este format la Academia Hagi, doi ani evoluând și pentru echipa U19 de la AS Roma. În același timp, Becali a dezvăluit că îl dorește și pe Cristea de la Gaz Metan, dar că mai are și un jucător preferat din Liga 1, căruia nu a vrut să-i menționeze numele însă.

Patronul de la FCSB crede că fundașul de la Gaz Metan poate deveni o soluție pentru echipa națională dacă acesta se transferă la echipa sa. Becali a anunțat că mai are nevoie și de un mijlocaș la închidere, care să-i ajute pe Pintilii și pe Nedelcu.

„Un jucător mă interesează de la Viitorul. Atât. Bine, pe lângă Ianis pe care nu poți să-l iei. Am vorbit deja cu Gică pentru cel pe care vreau să-l iau. Să vedem dacă vrea să-l dea. Este vârf. El e supărat că l-au bătut copiii lui și a zis că nu vrea să mai dea. Dar o să dea. Să vedem dacă face față Vînă la noi, la Viitorul e cel mai bun după Ianis, dar să vedem și la noi. Ne-ar interesa și Cristea de la Mediaș și mai e un jucător de care îmi place mie.

Îmi trebuie un mijlocaș lângă Pintilii. Într-un an la Steaua poate să fie vândut cu 20 de milioane de euro. Să-l vedem pe Cristea dacă vine la Steaua, poate ajunge fundaș central la echipa națională” – a spus Gigi Becali.