Becali a făcut prăpăd în vestiar! Şi-a desfiinţat jucătorii: “Praf!”

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
02/04/2018, 14:25
Becali a făcut prăpăd în vestiar! Şi-a desfiinţat jucătorii: “Praf!”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

La finalul meciului FCSB – CSM Politehnica Iaşi, scor 1-0, în etapa a 3-a din playoff-ul Ligii 1 Betano – vezi detalii, Gigi Becali a avut o ieşire nervoasă, deşi echipa sa a trecut pe prima poziţie în clasament.

Nicolae Dică, Dragoş Nedelcu, Florinel Coman, Romario Benzar, Dennis Man, Bogdan Planic şi Ovidiu Popescu nu au scăpat de furia patronului de la FCSB. Singurul jucător din lotul vicecampioanei României care a scăpat a fost Constantin Budescu, jucătorul care a marcat singurul gol al meciului FCSB – CSM Politehnica Iaşi.

“Nicolae Dică este vinovat la meciul ăsta!”

…despre Nicolae Dică: “Nu ştiu ce se întâmplă. Nu am cum să fiu bucuros. Nicolae Dică este vinovat la meciul ăsta. Unde a văzut el 3-0? Du-te, bă, de aici. Nu am cum să fiu bucuros. Nu ai cum să rămâi pe primul loc cu jocul ăsta. Luaţi meciul cu CFR, că i-au distrus, şi luaţi meciul Iaşiului cu noi. E vinovat şi Dică. Spune că nu era supărat nimeni dacă era 3-0.” – vezi detalii aici

“Coman are destui bani pentru ţigări!”

…despre Florinel Coman: “Coman s-a ajuns, are 15.000 de euro, destui bani pentru ţigări. Când l-am luat, Gică mi-a spus că vorbeşte cu el să se lase de fumat. Dacă eu prind un jucător la mine la academie că fumează, îi dau amendă. Dacă fumează acasă, ce să-i mai fac? El are mingea la el şi o dă la adversar ca să luăm şi gol. Nu mai ştiu ce să fac. A scăpat patru contra doi şi a dat mingea la adversar” vezi detalii aici

…despre Romario Benzar: “Am dat 600.000 de euro pe Benzar, care este un jucător valoros, dar joacă doar când vrea el. O să mă duc acum la echipă, o să iau două pachete de ţigări, unul să-l arunc lui Benzar şi unul lui Coman. Să văd ce marcă le place lor. Văd tutunul în sângele lor.”

“Planic s-a apucat să dribleze!” 

…despre Dennis Man:“Man, praf şi el! Nu mai înţeleg ce se întâmplă în fotbal. Cum adică, un jucător are valoare sau nu? Eu ştiu că dacă un jucător are valoare, joacă.”

…despre Ovidiu Popescu şi Bogan Planic: “Are doi ani de când e la Steaua… juca speriat, dădea aiurea în minge. Bă, băiatule, joci cu Iaşiul. Şi Planic la fel… S-a apucat să dribleze, pierdea mingea pe acolo.”

“Singura investiţie este Budescu!”

…despre Dragoş Nedelcu:Am dat cinci milioane pe doi jucători, Nedelcu şi Coman, care nu merită. Au fost praf amândoi. De frică dădea mingea la adversar.”

…despre Constantin Budescu: “Singura investiţie este Budescu. Nu e FCSB pe primul loc, ci Budescu e pe primul loc. El a câştigat meciul. Fără el eram morţi” – vezi detalii aici

Închide ×