Fotbal intern

Becali a găsit vinovaţii după FCSB – Chiajna 0-1: “Planic nu mai e acelaşi!”

08.10.2018 | 00:28
Becali a gasit vinovatii dupa FCSB  Chiajna 01 Planic nu mai e acelasi

Gigi Becali spune că staff-ul FCSB-ului a greşit în privinţa lui Bogdan Planic, Junior Morais şi Nedelcu, jucători care au fost presaţi în perioada premerătoare duelului cu Chiajna să aibă grijă ca să nu primească galben. Mihai Stoica şi Nicolae Dică erau preocupaţi să-i aibă la următorul meci din Liga 1 Betano, cel cu Astra Giurgiu, iar fundaşii au intrat temător în meci, dovadă şi greşeala făcută de Planic de la golul lui Paul Batin, unicul al meciului.

“Este vorba de un pacient, care are analizele extraordinare. Nu poate, suntem pe primul loc acolo. Nu scrie FCSB pe primul loc? Sau nu văd eu bine? Atât timp cât suntem la mâna noastră, e bine. Când juca prost, ţipam, urlam, acum nu am ce să zic. L-au înnebunit toată săptămâna pe Planic, Nedelcu şi Junior să nu iei galben, să nu iei galben, lasă, bă, că jucam cu Moruţan fundaş!

Gigi Becali ştie cine a greşit cu Chiajna

Iar altă chestie, şi Bălgrădean, stai în poartă! Planic nu mai este Planic, nu mai e ăla luptătoru. Şi el era supărat, acum o săptmână, două, mi-a zis că simte că nu joacă bine. Au venit şi ăia de la echipa naţională, au fost ăia de trei ori şi numai greşeli a făcut. Nu mai vede el echipa naţională, mai te ia ursul, cine să te mai ia? Nu am văzut î viaţa mea o asemenea alunecare. Nu am ce să-i spun băiatului.

A fost Man…Nu prea a fost în apele lui, nici Tănase. Şi-a dat demisia el? Ei au strigat… Nici eu nu am niciun gând de demitere. Noi am jucat azi, a fost o chestiune aşa… Uite-l pe Tănase, dă, mă, gol, dacă eşti atacant. Nu există demisie, demitere, nu e niciun fel de problemă. Am jucat bine, am fost organizaţi, nu aţi văzut că nu au fos schimbări la pauză? Bălgrădean e vinovat şi el”, a spus Gigi Becali la un post de televiziune.