Fotbal intern

Becali a prefațat derby-ul FCSB – CFR Cluj: „Ei joacă mai bine cu Conceicao decât cu Petrescu, dar noi plecăm cu 1-0”

21.12.2018 | 13:46
Becali a prefatat derbyul FCSB  CFR Cluj Ei joaca mai bine cu Conceicao decat cu Petrescu dar noi plecam cu 10
ADVERTISEMENT

FCSB – CFR Cluj este meciul care închide anul 2018 în fotbalul românesc, iar acest duel va stabili totodată și ocupanta primului loc în Liga 1 Betano la final de an. Clujenii se mulțumesc și cu o remiză, ținând cont de cele trei puncte pe care le au avans, dar și de faptul că joacă în deplasare. 

Gigi Becali crede însă că echipa sa va câștiga acest duel și va încheia anul pe primul loc. Patronul celor de la FCSB consideră că actuala echipă a CFR-ului joacă mai bine decât cea pe care o avea sub comandă Dan Petrescu anul trecut și în fața căreia a pierdut titlul.

ADVERTISEMENT

Becali anticipează că Florinel Coman și Florin Tănase vor face diferența atât timp cât îl vor asculta pe Dică și vor juca un fotbal colectiv. FCSB – CFR Cluj se joacă sâmbătă seara, de la ora 20:00. Ultimele cinci meciuri directe s-au terminat cu același scor, 1-1.

Lui Becali nu i-a plăcut deloc cum a evoluat echipa sa în disputa cu Viitorul, considerând că doar norocul a făcut ca roș-albaștrii să câștige.

ADVERTISEMENT
Florinel Coman și Florin Tănase pot face diferența în FCSB - CFR Cluj
Florinel Coman și Florin Tănase pot face diferența în FCSB – CFR Cluj

Finanțatorul FCSB a vorbit totodată și despre transferurile pe care are de gând să le facă în această perioadă de iarnă.

Becali a prefațat derby-ul FCSB – CFR Cluj

„Noi când jucăm pe Arena Națională plecăm cu 1-0. Suntem obișnuiți să jucăm acolo, e casa noastră. CFR joacă mai bine cu Conceicao decât cu Petrescu. Parcă e mai combinativă echipa acum, cu Petrescu avea putere. Cred că o să-i batem să trecem pe primul loc.

ADVERTISEMENT

Cred că și noi am început să câștigăm putere. Important e să asculte de antrenor Florinel Coman și Florin Tănase. Cred că au început să asculte în ultima vreme, așa mi se pare. Acum să mă scuze Dică, dar cu Viitorul, dacă nu greșeau ei, 200 de ani dacă jucam nu dădeam gol” – a spus Gigi Becali.

Tags: