Nebunia lui Gigi: “Am refuzat ofertă de 10 milioane pentru Vlad!”

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
30/01/2018, 20:56
Nebunia lui Gigi: “Am refuzat ofertă de 10 milioane pentru Vlad!”

Gigi becali spune că iniţial, ar fi primit suma de 1 milion de euro, iar Vlad ar fi trebuit să aibă postul de titular asigurat la FCSB. Patronul n-a vrut să audă de această modalitate de a creşte jucătorul pentru un alt club şi a refuzat o ofertă ce se ridica în total la 10 milioane de euro, după cum a anunţat chiar el:

“Am avut o ofertă de 10 milioane pentru Vlad. Dar cum? Un milion acum şi încă 9 dacă vor să-l ia, în viitor. Plus condiţia să-mi dea 50.000 de euro de fiecare dată când îl băgam titular la Steaua. Iar cele 9 milioane erau achitate în doi ani, din momentul transferului definitiv. Le-am spus că Steaua nu e club să crească portari pentru el”, a dezvăluit Becali la un post de televiziune.

Şi Vlad a fost dorit de Sparta

Florin Niţă este foarte aproape de a fi vândut la Sparta Praga (VEZI DETALII AICI), iar Anamaria Prodan a anunţat că cehii au fost interesaţi şi de serviciile lui Andrei Vlad:

“El a considerat că banii pe care îi primeşte acum de la Steaua sunt foarte buni. Acum a înţeles că trebuie făcut acest pas pentru că nu mai are atât de mulţi bani. Sparta Praga l-a vrut şi pe Vlad înainte de Niţă. I-au urmărit pe amândoi”, a zis Anamaria Prodan la un post de televiziune.

300.000 de euro este cota de piaţă a lui Andrei Vlad, portar în vârstă de 18 ani

Ştirea MOMENTULUI

Mutu va antrena în Emirate! “Am vorbit cu el, a mai avut oferte”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.