Becali a refuzat un meci cu Barcelona. “Venea pe un milion de euro!”

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
22/03/2018, 09:08
Becali a refuzat un meci cu Barcelona. “Venea pe un milion de euro!”

Omul de afaceri Adrian Thiess a anunţat că îşi doreşte să organizeze în România un patrulater la care să participe mari echipe din Europa – vezi aici detalii, dar Gigi Becali nici nu a vrut să audă. Patronul Stelei a dezvăluit că a negociat pentru ca echipa sa să joace în patrulater, dar nu a ajuns la un acord cu organizatorul. 

Gigi Becali cerea 300.000 de euro pentru a-şi da acceptul ca Steaua să joace la patrulaterul de la Bucureşti şi a dezvăluit că Barcelona ar fi acceptat să vină în România pentru un milion de euro.

Ce zice Becali despre participarea Stelei la patrulaterul de la Bucureşti

“E adevărat că Steaua nu a vrut să joace în patrulater. Am cerut 300.000 de euro, pentru că noi nu suntem club de spectacol. Nu ne-am înţeles la bani. Barcelona venea pe un milion de euro. Noi ceream 300.000 de euro. Poate că o făceam pe bani mai puţini, dar era programul încărcat şi ne afecta nouă competiţiile”, a spus Gigi Becali la un post de televiziune. 

Ştirea MOMENTULUI

Hoban are interzis în vestiarul Clujului! Situație fără precedent la CFR

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×