Fotbal intern

Gigi Becali s-a întors lângă echipă! ”Am fost în cantonament”

Gigi Becali a confirmat că a fost aseară în cantonamentul echipei şi a explicat de ce a lipsit o perioadă îndelungată de la meciurile FCSB-ului.
Autori: Daniel Vlad, Vicentiu Dinescu | 09.04.2018 | 21:13
Gigi Becali s-a întors lângă echipă! ”Am fost în cantonament”

FANATIK.RO a scris încă de ieri că Gigi Becali s-a dus în catonamentul steliştiulor pentru a-i încuraja înaintea partidei extrem de importante cu CS Universitatea Craiova, din etapa a patra a play-off-ului Ligii 1 Betano.

”Nu am fost la ultimele meciuri pentru că a fost post, au fost sărbătorile. Nu am vrut. Era şi frig… Am vrut să mă detaşez puţin. E bine că s-a încurcat CFR-ul, e posibil orice. Nu mai vreau să fac declaraţiile pe care le făceam, că lui Dumnezeu nu-i place. Dacă nu mai fac declaraţiile alea, ne ajută Dumnezeu. Dacă te lauzi, te încurcă Dumnezeu”, a spus Becali.

Becali: ”Cu toţii s-au bucurat când Astra a egalat-o pe CFR”

Patronul FCSB a explicat titularizarea lui Cristi Tănase în meciul cu Universitatea Craiova: ”E posibil orice! Vorbind logic, noi avem lot mai valoros şi jucăm acasă, dar vom vedea ce va fi. Probabil Cristi Tănase face faza defensivă mai bine, aşa s-a gândit Dică. Mi-a zis că la antrenamente e primul, că e un exemplu. De aia l-a ales”.

”Ieri am fost la echipă şi i-am zis lui Florinel Coman în faţa întregii echipe că el e cel mai talentat. Dar i-am zis că s-ar putea să rămână doar cu talentul dacă nu munceşte. Am râs, am glumit cu ei. Am ales un ou, i-am ciocănit pe toţi! La rând! Îmi ziceau că e din fier, că e din lemn. Le-am arătat că nu era. Aseară am înţeles că s-au bucurat cu toţii la golul Astrei. Tănase şi Bălaşa nu au putut să stea la meci de emoţii”, a declarat Becali înaintea meciului FCSB – CS Universitatea Craiova.

VEZI VIDEO:

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!