Alibec, pe picior de plecare? “Îl dau imediat cu 1,7 milioane de euro!”

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
24/03/2018, 15:59
Alibec, pe picior de plecare? “Îl dau imediat cu 1,7 milioane de euro!”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Gigi Becali a primit oferte foarte mici pentru Denis Alibec şi este decis ca pentru suma corectă să renunţe la serviciile acestuia. Dacă în trecut îl ridica în slăvi şi spunea că nu îl dă fără zeci de milioane de euro, acum patronul de la FCSB i-a stabilit un preţ mult mai mic:

“Nu se face calcul pe cazuri, ci pe sume. Tragi linie, pentru că faci 10 afaceri, nu îţi spui că în aia ai câştigat, în aia ai pierdut, nu. Tragi linie şi vezi plusul. Fotbalul e joc de echipă. Aduni cât ai dat şi cât ai scos şi vezi cât ai profit. Nu s-a întâmplat niciodata să nu iau bani pe jucatorii pe care am dat bani mulţi. Cristi Tănase, Chipciu, Varela, pe toţi am luat bani. Pe Hamroun l-am adus gratis şi am luat două milioane.

“Banii pe Alibec nu îi pierd”

A, cu jucătorii ăştia de 2-300.000 de euro de care am scăpat apoi, e altceva, dar am dat puţin. Ce am dat de la 700-800.000 de euro în sus, toţi au fost jucători pe care am luat de 10 ori mai mult sau bani daţi, plus înca ceva. Înseamnă că mă pricep. Să va spun ceva: la Alibec, dacă vreau 1.7 milioane, cât am dat pe el, pot să iau imediat, pentru că e jucător valoros, dar eu nu vreau doar atât, vreau mai mult. Banii pe Alibec, vreau mai mulţi. E adevărat că nu e ceea ce voiam, dar banii pe Alibec nu îi pierd”, a spus Gigi Becali la un post de televiziune.

Închide ×