Alibec, out cu Lazio! Ratează şi derby-ul cu Dinamo

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
15/02/2018, 10:34
Alibec, out cu Lazio! Ratează şi derby-ul cu Dinamo

Gigi Becali a dezvăluit cum va juca Nicolae Dică în partida cu Lazio şi a anunţat că Denis Alibec va lipsi la cel mai important meci din Europa pentru FCSB, din cauza unei probleme medicale. Mai mult, refacerea va dura două săptămâni, deci va rata şi meciul cu Dinamo şi returul cu italienii:

“Sigur vor fi toţi pe teren la un moment dat. Nu am obligat eu, nu am dat eu echipa. Să facă el cum trebuie 11-le de bază, dar pe teren trebuie să fie toţi. Trebuie să joace cu unul 30 de minute, 45 de minute. Toţi vor juca. Asta e politica mea şi ăsta e ordinul meu şi aşa treuie să se facă, să se execute. Dacă fac ceva nelegal, daţi-mă în judecată. Dacă fac ceva neregulamentar…

Alibec ratează şi derby-ul 

Ştiu primul 11, îl ştiţi şi voi. Alibec nu este, nu joacă deloc. O să joace Gnohere. A avut o mişcare nu ştiu ce… Fără Alibec, cu Gnohere, cu Nedelcu lângă Pinitlii, cu Tănase, Budescu şi Man. Planic cu Găman în spate. Nu mă interesează cine joacă în stânga, sunt de aceeaşi valoare. Vrea să-i mai schimbe. În dreapta e Benzar. În poartă rămâne Vlad, poate să zică cine vrea ce o vrea, mie îmi dă siguranţă. Păi ce, sunt prost? Acum îl vede lumea, portar de 18 ani la Steaua, în cupele europene.

Două săptămâni va sta Alibec, e o chestiune mică, o leziune fibrilară“,a  spus Becali la un post de televiziune.

Echipa de start a FCSB: Vlad – Benzar, Găman, Planic, Morais – Pintilii, Nedelcu – Man, Budescu, Tănase – Gnohere

Partida FCSB – Lazio se va juca azi, pe Arena Naţională, de la ora 22:05 şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

Ştirea MOMENTULUI

Când se joacă FCSB–Rudar Velenje în turul 2 preliminar din Europa League

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.