Gigi a vrut să închirieze stadionul pentru derby. “Nu-s duşmănos!”

STEAUA - RAPID
Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
14/04/2018, 11:55
Gigi a vrut să închirieze stadionul pentru derby. “Nu-s duşmănos!”
FCSB așteaptă peste 30.000 de oameni la meciul cu CFR Cluj

Patronul formaţiei FCSB, Gigi Becali, susţine că nu are nicio problemă cu cei de la CSA Steaua, echipă care evoluează în liga a 4-a şi care încearcă să-i pună beţe-n roate de fiecare dată când are ocazia, prin intermediul lui Florin Talpan.

Astfel, pentru a demonstra că nu duce o luptă cu CSA Steaua, Gigi Becali a vrut să închirieze “Arena Naţională” pentru ca derby-ul Steaua – Rapid să se joace, dar să-şi scoată banii din biletele vândute.

De ce a vrut Becali să închirieze “Arena Naţională” pentru Steaua – Rapid

“Eu nu am nicio duşmănie contra lor. M-a întrebat Duckadam dacă poate să meargă să promoveze meciul ăsta şi l-am lăsat, deşi eu îl plătesc. Nu am nicio problemă cu ei. Eu nu sunt microbist înfocat, nu mi-am bătut joc. Eu nu am nimic cu ei, dar nu sunt genul de om care să laude. Eu am vrut să fac fotbal, nu să fiu microbist. Nu port duşmănie celor de la CSA Steaua.

 Ei nu vor putea să joace în Liga 2, decât ca echipă profesionistă. Nu mai pot fi CSA. Trebuie să se transforme în club profesionist de fotbal şi punct! Trebuie după aceea să-l cedeze unui privat. Pe mine nu mă irită meciul ăsta al lor. Nu cred că-l lăsam pe Duckadam să promoveze meciul dacă mă irita. Pe cuvântul meu de onoare. Eu am vrut să plătesc Arena Naţională ca să se joace meciul ăsta acolo. Ştiam că o să-mi scot banii din bilete. Eu nu sunt duşmănos”, a spus Gigi Becali la o emisiune de sport.

Închide ×