Becali a vrut să plece din România. “Nu mă mai întorceam!”

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
16/04/2018, 18:25
Becali a vrut să plece din România. “Nu mă mai întorceam!”

Mai mult, patronul lui FCSB a dezvăluit că a vrut să se mute cu familia în Grecia, dar nu îşi poate imagina viaţa lui departe de România.

“Pe mine m-au oprit la graniţă, când mergeam la rugăciune. M-au oprit la aeroport în seara aia, a doua zi m-au condamnat. Cu alte cuvinte, SRI ştia că trebuie să fiu condamnat, au atenţionat Înalta Curte, mi-au inventat un dosar, m-au chemat, m-au oprit şi de 6 ani n-am dat nicio declaraţie. Deci a fost o invenţie”, a spus Gigi Becali, conform romaniatv.net.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

De ce a vrut Gigi Becali să plece din România

“De ce să mă întorc, să fac puşcărie degeaba? Omul când ştie că e vinovat, zice că merge să-şi facă pedeapsa, dar când e nevinovat, omul nu mai vine. Eu nu mai veneam. Eu am vrut să-l cunosc pe procurorul ăla care m-a oprit la aeroport, să îi zic sărut mâna că n-am plecat, că-mi distrugeam viaţa şi în altă ţară nu pot trăi. Dacă ar fi acum, după experienţa pe care o am, şi dacă fac 5 ani nu rămân în străinătate. Fac puşcăria, stau 5 ani şi rămân în ţara mea! Nu pot trăi în străinătate”.

“Am mers în Grecia să ne mutăm acolo!”

“Când eram în temniţă, şi nevasta şi fetele spuneau că nu vor să mai stea în ţara asta. Am zis că plecăm. Apoi, am mers în Grecia să ne mutăm acolo, ţară ortodoxă. M-am dus în Grecia, am colindat două zile, apoi am făcut un exerciţiu de imaginaţie, dacă pot trăi aici. Apoi am urcat în avion şi când am aterizat în România am pupat pământul. Am zis că niciodată nu o să mă mai gândesc să plec din ţara mea. Le mulţumesc SRI-ului şi procurorului că m-au oprit la aeroport, că eu nu mai veneam înapoi dacă plecam atunci”, a spus Gigi Becali. Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Închide ×