Becali, pus la zid în legătură cu Arlauskis: “Aşa face mereu”

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
06/02/2018, 08:53
Becali, pus la zid în legătură cu Arlauskis: “Aşa face mereu”

Oficialul ardelenilor crede că este deja o practică a patronului “roş-albaştrilor” şi spune că acesta procedează în acelaşi mod de fiecare dată înaintea meciurilor directe între cele două echipe:

“Eu sunt obişnuit cu astfel de declaraţii venite din partea unei echipe care, totdeauna cu o etapă înaintea meciului direct, încearcă să transfere unul, doi jucători de la echipa cu care urmează să joace.

“Ne-am obişnuit”

E stilul lor, cu declaraţii, cu asemenea elemente, aşa-zis psihologice, dar care nu ne mai impresionează.

Ne-am obişnuit pentru că s-au repetat de mult prea multe ori ca să mai impresioneze pe cineva. Deci, chiar nu ne interesează şi nu ţinem cont de ele”, a spus Mureşan la un post de televiziune.

Partida FCSB – CFR Cluj va avea loc sâmbătă, de la ora 20:45, pe Arena Naţională şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

Ştirea MOMENTULUI

Edi Iordănescu lămurește „cazul Ioniță”: „A fost cea mai dureroasă decizie pentru mine”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.