Fotbal intern

Becali a pus ochii pe “noul Dobrin” şi îl vrea la FCSB

Gica Hagi mai vinde încă un jucător la FCSB! Gigi Becali a pus ochii pe un alt elev de-al "Regelui". Golul care l-a convins pe stelist.
02.12.2017 | 14:50
Becali a pus ochii pe

Gigi Becali a anunţat că mai vrea încă un jucător de la Viitorul Constanţa, după ce a văzut ce gol a dat acesta în partida cu FC Botoşani, din Cupa României. Patronul FCSB-ului spune că nu mai are nevoie să urmărească fotbalişti de peste graniţă, când “Regele” îi creşte şi îi pregăteşte bine la Ovidiu.

“Îl am pe Hagi care mi-i creşte, ce nevoie mai am să mai iau din străinătate? Eu am izvor, izvorul meu e Hagi. Mă gândeam şi eu că nu poate să scoată la nesfârşit, dar nu vedeţi că tot scoate? Ziceam, i-a vândut pe ăştia, de unde să mai scoată alţii?

“Ai văzut ce gol a dat?

Văd că scoate jucători pe bandă rulantă. Văd că acum joacă iar numai cu copii şi uite că-s în frunte, acolo. Mai are acum vreo doi sau trei. Drăguş, da, da. Ai văzut? A vrut să dea el golul ăla aşa. Ai văzut cum a dat golul ăla?”, a spus Becali.

Noul jucător al Viitorului pe care Gigi Becali a pus ochii are 18 ani şi este mijlocaş drepta. Denis Mihai Drăguş, e născut pe 6 iulie 1999 la Piteşti. A debutat la Viitorul, în 2015, tot în Cupa României, cu FC Botoşani, atunci când Hagi a anunţat că l-a descoperit pe “noul Dobrin”: “O zic public în acest moment, l-am descoperit pe noul Dobrin. Îl cheama Drăguş şi are 16 ani. I-am zis-o şi lui, ştie, seamănă foarte mult cu Gicu”, spunea Gică hagi în septembrie 2015..

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri