Fotbal intern

Pleşan îşi face praf antrenorul de la Steaua: “Spunea tot ce aude”

Mihăiţă Pleşan a ajuns la FCSB în vara lui 2018, atunci când Gigi Becali le-a plătit celor de la Poli Timişoara 1.300.000 de euro, iar acum a dezvăluit cu ce antrenor al echipei "roş-albastre" nu s-a înţeles.
21.03.2018 | 13:55
Pleşan îşi face praf antrenorul de la Steaua:
ADVERTISEMENT

Fostul internaţional român a făcut un top al antrenorilor de la FCSB cu care a avut cea mai bună relaţie, iar Gheorghe Hagi a fost pus pe primul loc, urmat de Mihai Stoichiţă şi Marius Lăcătuş. De partea cealaltă. Pleşan susţine că nu s-a înţeles deloc cu Massimo Pedrazzini şi a explicat de ce.

“Hagi e pe primul loc, ‘nea Mihai (Stoichiţă) pe al doilea şi Lăcă pe al treilea. Ăştia au fost cei cu care m-am înţeles foarte bine. Nu m-am înţeles deloc cu Massimo, pentru că mie nu îmi plac oamenii care se duc şi spun tot ce aud. Nu mi se pare normal lucrul ăsta când era secund.

ADVERTISEMENT

Cine a fost antrenorul care a vrut să-l aducă la prima echipă

Pe Dorinel l-am prins şi a fost OK, dar cu Cristiano am avut o discuţie cu el: “Băi, eu vreau să te iau înapoi (n.r. Pleşan era la echipa a doua), dar nu acceptă Gigi”. Şi până la urmă ‘nea Mihai a reuşit”,  a spus Mihăiţă Pleşan, conform Telekomsport.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri