Fotbal intern

FOTO. Denis Alibec, prima reacţie-n scandalul banderolei! Ce A POSTAT

UPDATE. Denis Alibec a ţinut să aibă o reacţie fină faţă de scandalul banderolei! Astfel, înainte de plecarea la Plzen, deja fostul căpitan al Stelei a postat o imagine pe contul personal cu...
02.08.2017 | 00:00
FOTO Denis Alibec prima reactien scandalul banderolei Ce A POSTAT

UPDATE. Denis Alibec a ţinut să aibă o reacţie fină faţă de scandalul banderolei! Astfel, înainte de plecarea la Plzen, deja fostul căpitan al Stelei a postat o imagine pe contul personal cu banderola la braţ, mesaj direct pentru oficialii Stelei! Meme Stoica anunţase imediat după dezvăluirea lui Becali despre scandalul banderolei, că Mihai Pintilii a fost şi va rămâne mereu liderul din vestiarul Stelei – detalii aici

UPDATE. Marius Şumudică a dezvăluit că Denis Alibec este foarte afectat de pierderea banderolei la Steaua, după scandalul cu Gigi Becali: “Eu atât vreau să spun. Cu mine antrenor, Alibec nu a făcut nicio ruptură şi a dat foarte multe goluri. Ce facem, ne antrenăm până ne rupem sau ne dăm cu Anticârcel şi mergem mai departe_ El a avut o singură problemă la genunchi cu care a venit de la naţională. La mine, la Astra, Alibec nu a avut niciodată o problemă cu pubalgia. Aşa că să nu mai spună unii că eu am luat campionatul din vrăjeală. Băieţii ăia sunt ca şi copiii mei! Alibec şi Budescu m-au făcut antrenor! Pentru mine sunt cei mai buni şi dacă fumează 3 pachete de ţigări! Pentru Denis contează enorm că a pierdut banderola! El este un tip foarte sensibil şi-l afectează enorm!”

UPDATE. După 1-1 cu CS U Craiova, Gigi Becali a dezvăluit că Denis Alibec nu a vrut să joace contra oltenilor după discuţia de la cantonament. “Putea şi azi să joace! Dar s-a supărat… Aşa e el… Eu nu mă pot supăra pe el, pentru că Alibec e Alibec! Când va merita, va redeveni căpitan!” Cu toată supărarea şi cu faptul că Gigi Becali a sugerat că nu ar fi vrut să joace împotriva Craiovei din această cauză, Denis Alibec a fost prezent la partidă. Atacantul FCSB a fost chiar pe gazon înainte de partidă şi s-a întreţinut cu ai săi colegi, la fel cum a făcut-o şi accidentatul Constantin Budescu (VEZI FOTO AICI). 

Gigi Becali a povestit înainte de meciul cu CS Universitatea Craiova despre vizita sa în cantonamentul Stelei. Într-un discurs împănat de termeni militari şi în care a bătut recordul la folosirea substantivului “război”, patronul a explicat că i-a luat banderola lui Alibec şi a lăsat să se înţeleagă faptul că acesta nu face parte din lot pentru că s-a supărat!

“Le-am zis că fotbalul din ziua de azi e pe miliarde de euro. Aici e unitate militară de elită! Nu tragi bine, ţi-e frică de război, pleci în altă parte! Uite, cu Plzen, noi suntem de trei ori mai valoroşi ca ei, dar ei au jucat ca la război, au dat război, noi nu! Poate doar în a doua repriză, când era prea târziu! La ei trebuie să dăm 2, 3-0, că noi suntem unitate de elită. Război, război, război! Am vorbit numai de război, să le intre bine în cap! Şi noi suntem forţe NATO, că suntem Steaua! Le-a promis şi primă, i-am şi certat. Le-am spus că ei au 20.000 de euro pe lună, ceea ce o familie din România nu câştigă toată viaţa!”, a declarat Becali.

Becali Alibec banderola. “El e mereu cu mâinile pe sus!”

Patronul a povestit pe larg discuţia pe care a avut-o cu atacantul său, despre care a spus că e prea copilăros pentru a mai fi căpitanul Stelei. Becali l-a criticat pe Alibec pentru că, în loc să fie un exemplu pentru ceilalţi colegi, e mereu cu mâinile pe sus şi gata de ceartă.

“Am vorbit şi cu Alibec. I-am spus că eu la echipă îl iubesc pe cel mai bun, că de aceea i-am dat lui banderola. Acum i-am luat banderola. Căpitanul trebuie să fie exemplu, iar el cu mâinile pe sus…păi nu e exemplu! I-am spus că e prea sensibil, prea copilăros. S-a supărat! Acum îi iubesc mai mult pe Budescu şi pe Teixeira. Dar oricum e puţină gelozei între ei, aşa că am vrut să îi dau banderola înapoi lui Pintilii, el va fi primul căpitan, iar ceilalţi după el.  La mine acasă, eu comand! E un singur general, adică eu! Am lăsat în loc coloneii , pe Dică şi Meme. Vin rar, dar când vin iau măsuri. Eu mă pricep la transferuri, plătesc banii la milimetru! Lui Dică îi place pacea, nu războiul! Aşa că de-aia trebuie să vin eu la echipă”, a spus Becali.

Tags: