Fotbal intern

Gigi amenință CFR Cluj: “Dacă au vrut proces, rămâne până la final”

22.05.2018 | 23:49
Gigi amenință CFR Cluj:
FCSB și CFR Cluj duc lupta acum la Comisia de Disciplină.

Miercuri, 23 mai, se decid la Comisiile FRF cele două cereri de depunctare ale celor de la CFR Cluj și FCSB. Patronul roș-albaștrilor, Gigi Becali, susține că nu crede că are de câștigat din acest diferend.

„Eu nu cred că vor fi depunctați, dar dacă ei tot au vrut proces până la final, rămâne până la final”, a spus Gigi Becali, la un post tv. Cu toate acestea, patronul FCSB vrea să meargă până în pânzele albe cu cererea de depunctare: „Eu am vrut până miercuri împăcarea cu ei și le-am zis să ne împăcăm. Oricum, eram cu un punct în urmă nu aveam șanse. Ei nu au vrut că le-a fost teamă că pierd cu Viitorul. Acum îmi zic ei să dăm palma și să ne împăcăm?”

De ce au cerut depunctări CFR Cluj și Becali

CFR Cluj a cerut depunctarea FCSB și o amendă pentru patronul echipei, Gigi Becali, pentru declarațiile pe care acesta le-a făcut cu privire la etnia conducătorilor clubului din Gruia. În replică, roș-albaștrii au cerut depunctarea CFR-ului pentru declarațiile făcute de Dan Petrescu la conferințele de presă. “În playoff suntem furaţi pe faţă. Haţegan nu ne-a dat penalty cu Steaua, azi a inventat un penalty. E clar că Steaua e cea mai avantajată în playoff. Dacă ştiu să se descurce, ok, să ia titlul, dar nu e meritat. S-a făcut atâtea presiuni în prima parte a campionatului, mă refer la Gigi Becali şi la Meme Stoica. Nu ne mai rămâne decât să câştigăm cu Steaua. Mai stau 3-4 meciuri, nu cred că mai pot să rămân aici. Vreau să-i întrebaţi pe cei de la Astra de ce cu noi mâncăm pămânul, dar cu Steaua n-au existat. Iaşiul la Craiova n-a jucat, jucătorii de bază erau pe bancă. Aşa se întâmplă pe la noi, pe aici. Pentru ce i-a trebuit acest punct Iaşiului? S-au bucurat de parcă au luat campionatul mondial. Sunt şocat de anumite lucruri. E clar că sunt făcute cărţile. Situaţia e clară”, a spus Dan Petrescu, după Iași-CFR 1-1.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri