Fotbal intern

Becali, amenințări pentru Bălașa și Planic după Sepsi – FCSB 4-2! „E cel mai slab fundaș pe care l-am avut eu la Steaua”

05.12.2018 | 23:27
Becali amenintari pentru Balasa si Planic dupa Sepsi  FCSB 42 E cel mai slab fundas pe care lam avut eu la Steaua

Gigi Becali a trecut la amenințări după înfrângerea FCSB-ului, scor 4-2, în deplasare la Sepsi! Cei doi fundaşi centrali, Mihai Bălaşa şi Bogdan Planic au intrat în colimatorul latifundiarului din Pipera. Becali spune că sârbul nu are valoare şi că este departe de titlul de fundaşul anului în Liga 1 Betano.

„A fost 11 metri la Planici cu mâna. Dacă dai autogol cu stângul în dreptul poți să câștigi campionatul?  L-am lăudat pe Planic, l-am făcut jucătorul anului. Nu e, e bunicel, dar nu e el jucătorul anului. Părerea lui Mihai Stoica că e cel mai bun, a mea că nu e. Eu o să cumpăr vreo doi fundași centrali. Eu o să iau, nu mai las pe nimeni și la fundași centrali”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport

Becali, amenințări pentru Bălașa și Planic după Sepsi – FCSB 4-2!

Apoi a venit rândul lui Bălașa. Becali știe de ce nu mai joacă fotbalistul lui Dică la același nivel. I-a mărit salariul și de atunci totul s-a schimbat. Patronul FCSB-ului îl amenință cu banca de rezerve pe Bălașa pe care îl consideră cel mai slab fundaș pe care l-a avut la echipă.

„Vine perioada de transferuri cumpărăm fundași centrali, cumpărăm mijlocaș central că nu avem, în atac avem. Trebuie să cumpărăm doi fundași centrali că n-avem și un mijlocaș că n-avem, dar războinici, nu d-ăștia.Eu i-am făcut lui Bălasa 15 mii pe lună, el avea 8 mii. Am zis că am dat lovitura cu Bălașa, dar după ce i-am dat a greșit. Cum i-am dat 15 mii gata, ce să se mai concentreze el prea tare la fotbal. Îl driblează toată lumea, cel mai slab fundaș central pe care l-am  avut eu la Steaua e Bălașa. Eu cu Bălașa, bine, tată, ai contract, îți dau contract, stai tată pe bancă. Altul la rând, altul la rând, până când se potrivește. O să-i iau jucători. Ce sa facă și el dacă Bălașa dă cu stângul în dreptul. O să-i iau fundași. Poate îi ajută Dumnezeu și câștigă campionatul”, a mai spus Gigi Becali

 

Tags: