Anunţul lui Becali: “Dan Petrescu poate veni oricând la Steaua!”

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
22/03/2018, 08:17
Anunţul lui Becali: “Dan Petrescu poate veni oricând la Steaua!”

Gigi Becali a dezvăluit că Dan Petrescu poate merge la Steaua în orice moment, dar cu o condiţie. Patronul “roş-albaştrilor” nu-şi doreşte ca “Bursucul” să-i jignească pe jucătorii săi. Mai mult, Becali a vorbit şi despre situaţia lui Dică şi a anunţat că acesta va pleca de la Steaua dacă nu va termina sezonul 2017-2018 pe locul 1.

“L-am sunat pe Dan Petrescu chiar în ziua meciului şi i-am spus că n-am nicio treabă cu el. El mereu spune. “Asta e România”, dar eu niciodată nu i-am spus să plece din ţară, aşa cum a crezut el. Eu accept şi iubesc România aşa cum e ea, chiar dacă am fost la puţcărie. Dar dacă nu era România, eu nu ajungeam milionar. Nu l-am jignit cu nimic pe Dan Petrescu. Tu cerţi arbitrii ca să-ţi dea penalty. Noi le spunem arbitrilor să nu vă mai dea penalty. Tu esti comandant acolo, nu Iuliu Mureşan!

“N-are voie să jignească jucătorii!”

I-am spus lui Dan Petrescu că, la ora asta, e cel mai bun antrenor din România. Tu la Steaua poţi să vii oricând! La mine, când vine un antrenor, îi spun doar că n-are voie să jignească jucătorii pentru că eu iubesc oamenii, chiar dacă îi mai critic uneori. Nu mi-ar plăcea şi mie să nu mai stau să gândesc fiecare secundă? Chiar şi la rugăciune îmi vin în minte formule peste formule. Dacă Dică va fi pe primul loc, va rămâne la Steaua! Dacă nu, o să plece, e simplu”, a spus Gigi Becali la un post de televiziune.

Închide ×