Fotbal intern

Becali anunță primele transferuri după ce a pierdut titlul: “E cleptoman, dar își face bine face crucea”

21.05.2018 | 01:37
Becali anunta primele transferuri dupa ce a pierdut titlul E cleptoman dar isi face bine face crucea

Gigi Becali se gândește deja la primele transferuri după ce FCSB a pierdut titlul de campioană. La finalul partidei câștigate de echipa lui Dică împotriva Astrei (1-0), Becali i-a menționat pe jucătorii pe care vrea să îi aducă la club: Anatole Abang, Billel Omrani și Florentin Matei.

Becali se consideră principalul vinovat pentru ratarea titlului de campioană. “Cine e de vină că am pierdut titlul? Eu, că am fost lacom și l-am pus căpitan pe Alibec. Am zis că poate ne scoatem banii pe el și de-aia am tras de el. Alibec a uitat fotbalul. Îl compari pe Abang cu Alibec sau cu Gnohere? Trebuie să întărim echipa cu jucători care au forță”, a declarat Gigi Becali.

Citeşte şi:

Becali anunță primele transferuri după ce FCSB a pierdut titlul

Becali a anunțat pe cine vrea să aducă în vară la echipă. Printre cei 3 jucători pe care i-a menționat se numără și Anatole Abang de la Astra, care a fost recent în centrul unui mare scandal, după ce ar fi furat bani de la colegii de echipă. “Vreau să-i iau pe Abang, Omrani și pe Matei de la Astra. Îl iert pe Abang, e cleptoman, dar pe mine mă interesează că joacă fotbal și ați văzut ce bine își face crucea. E ortodox! Pe Abang și Omrani îi iau sigur”, a mai spus Gigi Becali.