Fotbal intern

Becali anunță schimbări masive de lot: „Vor veni șase jucători. Nu poți să iei campionatul cu Man și Coman”

23.12.2018 | 14:16
Becali anunta schimbari masive de lot Vor veni sase jucatori Nu poti sa iei campionatul cu Man si Coman

FCSB va avea începând cu 2019 un antrenor nou, dar și mai mulți jucători în lot. Gigi Becali a anunțat că va transfera șase fotbaliști ca să poată lupta cu CFR Cluj pentru titlu. CFR Cluj a învins FCSB cu 2-0 în ultimul meci al anului în Liga 1 Betano

Nu doar schimbările lui Nicolae Dică l-au deranjat pe Becali la meciul cu CFR, dar și evoluția celor mai talentați jucători din lot. Astfel, patronul de la FCSB va încerca să transfere doar jucători experimentați în pauza de iarnă, spunând că fotbaliști tineri precum Man și Coman nu au valoarea necesară la momentul actual pentru a câștiga titlul.

Becali anunță schimbări masive de lot

„O să vină șase jucători pentru că nu se poate lua titlul cu acest lot. Cu Man și cu Coman nu poți să iei campionatul. Fotbaliștii mari se văd la meciuri mari. Trebuia să distrugem CFR la noi acasă. Dacă nu miști 90 de minute, înseamnă că n-ai valoare” – a spus Gigi Becali la TV Digi Sport.

Becali a recunoscut că unul dintre cei șase jucători pe care îi aduce este Andrei Cristea, atacantul de la Poli Iași, care a mai evoluat la FCSB între 2004 și 2006, atunnci când roș-albaștrii eliminau Valencia din Cupa Uefa la capătul unei duble manșe de poveste.

FCSB se află în acest moment pe locul 2, cu 40 de puncte. Roș-albaștrii au de recuperat un handicap de șase puncte față de CFR Cluj în ultimele cinci etape rămase până la finalul sezonului regulat.

Titlul este principalul obiectiv al roș-albaștrilor, după ce aceștia au fost eliminați în play-off-ul Europa League și în optimile Cupei României. Primul meci din 2019 pentru FCSB va fi în deplasare cu Dunărea Călărași.