Temerea lui Gigi: “Spuneam că îi spulberăm, dar mi-a luat piuitul”

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
05/02/2018, 11:53
Temerea lui Gigi: “Spuneam că îi spulberăm, dar mi-a luat piuitul”

Gigi Becali a fost mulţumit de prestaţia lui Denis Alibec din meciul cu Gaz Metan Mediaş şi nu se teme pentru partidele viitoare din cauza asta. Patronul “roş-albaştrilor” are însă alte probleme. Spune că în cazul în care defensiva echipei sale sa va evolua la fel şi în meciul cu CFR Cluj, atunci ardelenii le-ar marca foarte multe goluri.

“Alibec a intrat foarte bine, Alibec a marcat gol. A gândit bine fazele, a jucat bine. Nu avem niciun atacant, dar acum ştiţi cum e… Lipseşte un singur jucător, dar nu se simte. Noi avem mai mulţi jucători.

“Ne dă CFR vreo 3-4”

Înainte de meciul cu Gaz Metan, spuneam că îi spulberăm… Nu mai zic, parcă mi-a luat piuitul, mi-a închis gura, dacă ai o prestaţie ca aia, ne dă şi CFR-ul vreo 3-4″, a spus Gigi Becali la PROX.

FCSB s-a impus cu scorul de 2-1 în faţa lui Gaz Metan Mediaş, în primul meci oficial al “roş-albaştrilor” din Liga 1 Betano, în 2018.

Ştirea MOMENTULUI

Cum îl ținea în frâu Mircea Lucescu pe Dănuț Lupu: „Avea program special”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.