Becali are un nou favorit: „Mi-a plăcut stilul lui. Va ajunge mare”

gigi becali, andrei vlad, fcsb, steaua

Deşi supărat pe evoluţia echipei contra celor de la Gaz Metan Mediaş, Becali a avut şi mai mulţi jucători pe care i-a remarcat.

Patronul Stelei, Gigi Becali, este sigur că a făcut o alegere bună prin faptul că l-a transferat pe Florin Niţă la Sparta Praga. Asta deoarece i-a făcut loc în echipa de start tânărului Andrei Vlad care a reuşit să îl impresioneze pe Becali în ultima partidă de campionat. 

"Andrei Vlad mi-a plăcut. E adevărat, s-a simţit că avea emoţii, dar mi-a plăcut stilul lui, modul în care a ieşit pe centrări, paradele. Se vede că are talent. E normal ca la 18 ani să ai emoţii. Dar după 5-6-7 meciuri va fi mare portar! Îi dăm încredere acum, că şi asa nu prea ajung ei pe la noi pe la poartă. Poate doar Lazio, dar CFR nu”, a spus GIgi Becali pentru Pro X. 

Andrei Vlad va fi titular

Şi antrenorul Stelei, Nicolae DIcă, se arată mulţumit de prestaţia lui Vlad cu Gaz Metan şi anunţă că tânărul goalkeeper va fi titular la meciul cu CFR Cluj din etapa a 24-a a Ligii 1 Betano. 

"Au fost şi alţi portari care au devenit titulari la 18 ani. Gândiţi-vă la Casillas, la Real Madrid, ce presiune era pe el acolo. Eu zic că trebuie să-i dăm încredere lui Andrei Vlad. Nu cred că vom mai lua încă un portar, ne vom baza pe cei pe care îi avem", a anunţat Nicolae Dică la o televiziune de sport.