Becali are un nou favorit: „Mi-a plăcut stilul lui. Va ajunge mare”

Eduard Popa   
in Stiri sportive
08/02/2018, 08:03
Becali are un nou favorit: „Mi-a plăcut stilul lui. Va ajunge mare”

Patronul Stelei, Gigi Becali, este sigur că a făcut o alegere bună prin faptul că l-a transferat pe Florin Niţă la Sparta Praga. Asta deoarece i-a făcut loc în echipa de start tânărului Andrei Vlad care a reuşit să îl impresioneze pe Becali în ultima partidă de campionat. 

“Andrei Vlad mi-a plăcut. E adevărat, s-a simţit că avea emoţii, dar mi-a plăcut stilul lui, modul în care a ieşit pe centrări, paradele. Se vede că are talent. E normal ca la 18 ani să ai emoţii. Dar după 5-6-7 meciuri va fi mare portar! Îi dăm încredere acum, că şi asa nu prea ajung ei pe la noi pe la poartă. Poate doar Lazio, dar CFR nu”, a spus GIgi Becali pentru Pro X. 

Andrei Vlad va fi titular

Şi antrenorul Stelei, Nicolae DIcă, se arată mulţumit de prestaţia lui Vlad cu Gaz Metan şi anunţă că tânărul goalkeeper va fi titular la meciul cu CFR Cluj din etapa a 24-a a Ligii 1 Betano. 

“Au fost şi alţi portari care au devenit titulari la 18 ani. Gândiţi-vă la Casillas, la Real Madrid, ce presiune era pe el acolo. Eu zic că trebuie să-i dăm încredere lui Andrei Vlad. Nu cred că vom mai lua încă un portar, ne vom baza pe cei pe care îi avem”, a anunţat Nicolae Dică la o televiziune de sport. 

Ştirea MOMENTULUI

Kylian Mbappe dedică victoria tuturor francezilor: “Suntem mândri că i-am făcut fericiţi”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.