Authors

Becali se teme de Burleanu: “Merg la DNA! Ne vindem pe două chiftele”

Becali se teme de Burleanu Merg la DNA Ne vindem pe doua chiftele
ADVERTISEMENT

Gigi Becali, atac la Răzvan Burleanu! Patronul formaţiei FCSB a vorbit despre alegerile pentru şefia FRF, acolo unde Burleanu a fost reales preşedinte cu 168 de voturi – vezi detalii.

Patronul echipei FCSB era un susţinător înfocat al lui Ionuţ Lupescu, principalul contracandidat al lui Răzvan Burleanu la şefia FRF, şi susţine că va merge la DNA dacă preşedintele de la Casa Fotbalului va încerca să se răzbune pe echipa lui.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali îl atacă pe Răzvan Burleanu şi avertizează: “Merg la DNA!”

“Niciodată în viaţa mea nu am fost aşa de debusolat. Am ajuns la concluzia că la 60 de ani sunt ori aerian, ori oamenii au înnebunit şi nu mai au caracter. Poate securitatea s-a implicat. Nu ştiu ce răspuns să dau. Sunt mâhnit! Nu zic că Lupescu dădea lumea peste cap pentru că trebuie să ai bani. Toată Generaţia de Aur l-a susţinut pe Lupescu, toţi jurnaliştii de sport şi de altele… Ferguson… Ei spun că Lupescu şi când vezi că a fost Răzvan Burleanu. Poate Dragnea a zis Lupescu şi a făcut invers. Asa se întâmplă în România. Şefii au putere şi se bagă… Stau la umbră prin tot felul de frunze şi tufişuri şi bagă veninul în fotbalul românesc. 

Românul vânzător, românul care se vinde pe nimic, pe două chiftele. De asta sunt eu dezamăgit. Este un fel de corupţie electorală. Exact aşa cum fac şi primarii…când oferă lucruri ca să primească voturi. Nu mai ştiu ce să mai fac în ţara asta. Burleanu nu poate să se răzbune pentru că echipa câştigă campionatul pe teren. Ce putere are el ca să se răzbune? Numai DNA poate să facă ceva. O să fac reclamaţie la DNA împotriva lui dacă va face ceva rău echipei.

ADVERTISEMENT

Este incredibil ce s-a întîmplat. Nu îmi vine să cred. Îmi pare rău de toţi oamenii care au venit lângă Lupescu să îl susţină şi au plecat dezamăgiți acasa. Nu ştiu unde a pierdut Ionuț alegerile şi în ce moment, dar Burleanu ăsta văd că e dat naibii. Acum trebuie să îl mai suportăm încă patru ani pe acest individ”, a spus Gigi Becali, după alegerile FRF.