Fotbal international

Becali, atac la patroana lui Beer Sheva. “Nu are ce căuta în fotbal!”

Hapoel Beer Sheva - FCSB, va avea loc azi, de la ora 20:00, în runda a 3-a din grupele Europa League, iar jucătorii lui Nicolae Dică vor da piept în piept cu o echipă finanţată de o...
19.10.2017 | 17:28
Becali atac la patroana lui Beer Sheva Nu are ce cauta in fotbal

Hapoel Beer Sheva – FCSB, va avea loc azi, de la ora 20:00, în runda a 3-a din grupele Europa League, iar jucătorii lui Nicolae Dică vor da piept în piept cu o echipă finanţată de o femeie.  Alona Barkat este numele femeii care o finanţează pe rivala FCSB-ului din această seară, din Grupa G, iar FANATIK.RO v-a prezentat provestea acesteia – vezi detalii.

Gigi Becali, patronul lui FCSB, a vorbit despre duelul lui FCSB cu Hapoel Beer Sheva, clubul finanţat de o femeie care a lucrat în trecut în Silicon Valley. Latifudiarul din Pipera susţine că el nu are ce discuta cu patroana echipei Hapoel Beer Sheva, deoarece este…femeie. Totodată, Gigi Becali a recunoscut că o va primi cu plăcere pe Alona Barkat la Bucureşti, în meciul retur. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Gigi Becali, despre patroana echipei din Israel înainte de Hapoel Beer Sheva – FCSB

“Nu mă bat cu femeile. Nu mă pot lupta cu o femeie când vine vorba de politică sau fotbal. Eu sunt creştin ortodox şi respect Evanghelia. Fac ce scrie acolo. Nu mă războiesc cu femeile şi nu o voi băga în seamă. Nu are ce căuta în fotbal. Aşa zic eu. Voi puteţi spune că sunt misogin şi că e o lume modernă, în care femeile şi bărgaţii sunt egali.

Eu fac ce scrie Sfântul Pavel în epistolă câtre Timotei. Aşa scrie, aşa fac. Nu mă lupt cu nicio femeie. Dacă vine la meciul retur, o respect, o iubesc şi o stimez. Dar nu vorbesc cu ea de fotbal”, a spus Gigi Becali, conform ProX, înaintea meciului Hapoel Beer Sheva – FCSB, din grupele Europa League.

Hapoel Beer Sheva – FCSB, din grupele Europa League, de la ora 20:00, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.