Becali: “Burleanu nici măcar umbra mea nu poate să mi-o calce!”

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
15/02/2018, 12:27
Becali: “Burleanu nici măcar umbra mea nu poate să mi-o calce!”

Gigi Becali crede că toţi oamenii cu drept de vot asupra preşedinţiei Federaţiei Române de Fotbal nu ar trebui să stea pe gânduri în legătură cu cine să meargă mai departe. Patronul de la FCSB e de părere că Răzvan Burleanu nu şi-a făcut bine treaba şi speră ca Ionuţ Lupescu să fie cel 

“Îţi dai seama, dacă a ajuns România să aibă un preşedinte cum este Burleanu… Un om care … nu mai vreau să jignesc… Ce să-i zic lui Burleanu? În contextul actual, dacă mai trebuie să ne gândim pe cine votam, atunci înseamnă că ne merităm soarta. Ca să ne terminăm şi în fotbal aşa cum ne-am terminat în toate domeniile de activitate.

“Nu mă interesează Burleanu”

Eu îmi fac treaba mea şi nu mă interesează Burleanu. Eu ce am făcut şi ce fac, el nici măcar umbra mea nu poate să mi-o calce”, a spus Gigi Becali la ProX.

“N-am fi avut un scandal mediatic dacă primul 11 al echipei naţionale ar fi fost făcut de Gigi Becali sau dacă ar fi putut să facă ce schimbari vrea el. Până în 2014, reprezentanţii “clanului” Becali” au avut influenţă la echipa naţională. Credeţi că Gigi Becali ar mai fi făcut scandal dacă putea influenţa numirea noului selecţioner?”, Răzvan Burleanu

Ştirea MOMENTULUI

Dinamo – Voluntari 2-1. Video! Vezi rezumatul. “Câinii”, pe primul loc

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.