Becali: "Burleanu nici măcar umbra mea nu poate să mi-o calce!"

frf, gigi becali, razvan burleanu

Răzvan Burleanu nu a scăpat de atacurile lui Gigi Becali! Patronul de la FCSB l-a criticat pe şeful Federaţiei Române de Fotbal.

Gigi Becali crede că toţi oamenii cu drept de vot asupra preşedinţiei Federaţiei Române de Fotbal nu ar trebui să stea pe gânduri în legătură cu cine să meargă mai departe. Patronul de la FCSB e de părere că Răzvan Burleanu nu şi-a făcut bine treaba şi speră ca Ionuţ Lupescu să fie cel 

"Îţi dai seama, dacă a ajuns România să aibă un preşedinte cum este Burleanu... Un om care ... nu mai vreau să jignesc... Ce să-i zic lui Burleanu? În contextul actual, dacă mai trebuie să ne gândim pe cine votam, atunci înseamnă că ne merităm soarta. Ca să ne terminăm şi în fotbal aşa cum ne-am terminat în toate domeniile de activitate.

"Nu mă interesează Burleanu"

Eu îmi fac treaba mea şi nu mă interesează Burleanu. Eu ce am făcut şi ce fac, el nici măcar umbra mea nu poate să mi-o calce", a spus Gigi Becali la ProX.

"N-am fi avut un scandal mediatic dacă primul 11 al echipei naţionale ar fi fost făcut de Gigi Becali sau dacă ar fi putut să facă ce schimbari vrea el. Până în 2014, reprezentanţii "clanului" Becali" au avut influenţă la echipa naţională. Credeţi că Gigi Becali ar mai fi făcut scandal dacă putea influenţa numirea noului selecţioner?", Răzvan Burleanu