Fotbal intern

“Becali e mişto doar dacă se vede la TV!” Cum punea presiune pe jucători

Gigi Becali s-ar potrivi de minune şi la o echipă din Brazilia, susţine un fost jucător al FCSB-ului.
Autor: Iuliana Spirache | 20.01.2018 | 12:52

Guilherme Sytia a evoluat pentru FCSB în sezonul 2015-2016, dar nu a uitat de vicecampioana România. Fotbalistul în vârstă de 27 de ani care evoluează în prezent pentru Jagiellonia Bialystok, locul 4 din prima ligă a Poloniei, l-a caracterizat pe finanţatorul FCSB-ului.

Brazilianul care a mai jucat şi pentru Petolul Ploieşti crede că România şi Steaua au nevoie de un patron cum este Gigi Becali şi a explicat cum încerca latifundiarul din Pipera să pună presiune pe jucătorii vicecampioanei.

Ce zice Guilherme despre Becali

“Cred că România şi Steaua au nevoie de un asemenea patron. Şi în Brazilia e nevoie de un aşa patron sau preşedinte şi e mişto doar dacă se vede de la televizor. Încearcă să pună presiune pe jucători sau pe antrenori, uneori o mută de la unii la alţii, una peste alta este ok. Totuşi, în unele momente, cred că ar trebui să fie mai liniştit”, a spus Guilherme.

“Cred că nu putea să ne afecteze pe noi, pentru că suntem, profesionişti şi nu puteam fi afectaţi de o persoană, chiar dacă era Gigi sau alt preşedinte. Noi trebuia să ne vedem de treabă, să jucăm normal. Când evoluam cu 30.000-40.000 de spectatori în tribune, era acelaşi lucru”, a mai adăugat brazilianul. 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!