Gigi Becali, probleme GRAVE: “Sînt BOLNAV! Nu mai pot…”

Daniel Vlad   
în Fotbal intern
14/08/2014, 12:47
Gigi Becali, probleme GRAVE: “Sînt BOLNAV! Nu mai pot…”

Gigi Becali continuă să acuze probleme de sănătate în ciuda declaraţiilor permanente că este o persoană puternică! Patronul Stelei a cerut să aibă zile mai multe libere de la muncă, în cadrul Academiei Gheorghe Hagi, din cauza unor dureri de cap cauzate de temperaturile exagerate.

Latifundiarul din Pipera a anunţat staff-ul Academiei lui Hagi că va face pauze mai dese de la programul de muncă. Oficial, motivul invocat de Becali a fost că are nişte probleme de ordin personal care trebuiesc rezolvate urgent. Neoficial, patronul Stelei a acuzat dureri intense de cap şi s-a plîns apropiaţilor de “sauna” din celulă. “Nu mai pot să mă duc la muncă. Programul la Academia lui Hagi se termină la 15:00, iar din momentul în care mă întorc la Penitenciar  înnebunesc cînd ştiu ce mă aşteaptă în celulă. Nici măcar seara nu pot să dorm liniştit, temperaturile sînt foarte mari. De aici provin şi noile probleme de sănătate”, a sunat plîngerea făcută de patronul Stelei către apropiaţi.

Critică şi transportul

Un al doilea motiv care l-au convins pe Gigi Becali să rărească ieşirea în cadrul Academiei este transportul. Latifundiarul este nemulţumit de condiţiile pe care statul le pune la dispoziţie deţinuţilor. “Este inuman să transporţi 20 de condamnaţi într-un spaţiu aşa îngust. Iar maşinile sînt vechi, totul e ruginit”, a fost discursul, în linii mari, al celui care finanţează cel mai titrat club de fotbal din România. Chiar dacă miercuri nu s-a prezentat la programul obişnuit de lucru, în cursul zilei de joi latifundiarul şi-a făcut apariţia, urmînd ca vineri şi în week-end să stea în cadrul Penitenciarului.

P: Pariaza cu cei mai buni! BONUS de 150 RON la înregistrare!

Închide ×