Fotbal intern

Becali confirmă Fanatik. Bogdan Stancu, la FCSB?! „E român, îl știu și a trecut pe la noi”

13.12.2018 | 19:31
Becali confirma Fanatik Bogdan Stancu la FCSB E roman il stiu si a trecut pe la noi

Patronul FCSB, Gigi Becali, a vorbit despre posibilii jucători pe care îi poate aduce în campania de transferuri din iarnă. Unul dintre ei este un atacant de care Becali spune că îl cunoaște pentru că a jucat în trecut la FCSB. Din informațiile FANATIK, acest atacant este Bogdan Stancu.

„Avem un atacant în vizor, e român şi a trecut pe la noi. Îl ştiu”, este declarația misterioasă oferită de Gigi Becali la Digi Sport. Cu toate acestea, FANATIK anunțase cu o zi înainte că ar fi vorba despre fostul golgeter al Stelei în Liga 1 Betano, Bogdan Stancu. „Motanul” este liber de contract după despărțirea de Bursaspor, formație alături de care a evoluat în ultimii doi ani. Stancu a ajuns prima oară la Steaua de la Unirea Urziceni, în 2008, în schimbul a 2 milioane de euro. În doi ani și jumătate jucați pentru roș-albaștri, „Motanul” a strâns 95 de meciuri, cu 41 de goluri și 12 pase decisive.

Bogdan Stancu, la FCSB? Ce spune și Dică

Patronul Gigi Becali a fost completat și de antrenorul Nicolae Dică, cel care a vorbit fără ocolișuri despre „Motan”: „Este un jucător care a evoluat atât timp la națională, un jucător care are experiență, un jucător de execuție. Oricine și l-ar dori. Am înțeles că acum sunt probleme cu banii în Turcia și de aia nu a mai rămas acolo. Acum depinde ce își dorește și el, dacă vrea să fie mai aproape de familie, dacă vrea să se întoarcă aici”, a spus Nick la Telekom, despre fotbalistul care a evoluat în ultimii opt ani în Turcia. Bogdan Stancu a jucat nu mai puțin de 216 meciuri în prima ligă din Turcia, timp în care a marcat 64 de goluri și a reușit 24 de pase decisive.

bogdan stancu fcsb becali
Bogdan Stancu s-a retras la națională, după ce a strâns 52 de selecții și 14 goluri

FCSB are mare nevoie de întăriri în ofensivă, mai ales dacă Raul Rusescu se va despărți de roș-albaștri. Fostul golgeter al FCSB a venit în această vară, după negocieri intense, la echipa lui Dică, dar nu a confirmat optimismul lui Mihai Stoica, cel care l-a numit „caviar” și e pe punctul de plecare de la echipa bucureșteană. De asemenea, Harlem Gnohere are parte de o ofertă importantă din lumea arabă și ar putea și el pleca în această iarnă.

  • 52 de selecții și 14 goluri are Bogdan Stancu la echipa națională