Schimbare de strategie înainte de FCSB-CFR. “O să discut cu Dică!”

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
07/02/2018, 12:48
Schimbare de strategie înainte de FCSB-CFR. “O să discut cu Dică!”

FCSB va primi vizita formaţiei CFR Cluj sâmbătă, 10 februarie, de la ora 20.45, iar Gigi Becali susţine că nu va merge să-i încurajeze pe jucătorii lui Nicolae Dică înaintea derby-ului care va avea loc pe “Arena Naţională”.

Mai mult, patronul lui FCSB nu a ezitat să-i ia peste picior pe Sebastian Mailat şi George Ţucudean. Totodată, Gigi Becali nu a ştiut să răspundă dacă Cristi Tănase va fi titular contra ardelenilor.

Ce zice Becali despre FCSB – CFR Cluj

“Nu mai trebuie să motivez jucătorii înaintea meciului cu CFR Cluj. Ei nu au mai câştigat de foarte mult timp cu noi. Mi-ar plăcea să joace CFR Cluj cu Ţucudean şi Mailat ca să fie valoare în teren. Mailat este un jucător extraordinar de valoros, e foarte valoros. Nu l-aş lua dacă mi l-ar da acum pentru că e prea valoros pentru noi. (n.r. râde). Nu mai vreau să fac ironii pentru că lui Dumnezeu nu-i place. Poate vor juca cu Mailat dacă nu fac eu ironii.

Nu sunt supărat pe Alibec că a luat galben şi nu joacă împotriva lui CFR- Mie mi-a plăcut cum a intrat, s-a luptat, a ajutat echipa. Nu mă bucur pentru gol, ci pentru cum a jucat. Îl felicit. Mă supără când aleargă adversarul pe lângă tine, când nu te lupţi (n.r. Gigi Becali face referire la Dragoş Nedelcu). Nu ştiu dacă Cristi Tănase o să fie titular cu CFR. Trebuie să mă consult cu Dică. Nu fac azi echipa. O să discut cu Dică pe tema asta şi după o să vă spun. Eu vă spun după ce mă consult cu el pentru că nu fac eu echipa cu 5 zile înainte. O să vedem ce zice el, ce zic eu, dar hotărârea o ia el. După aceea o să vă spun ce decizie a luat el”, a spus Gigi Becali.

Mie mi-a plăcut Andrei Vlad. După 5-6-7 meciuri o să fie mare portar. Îi dăm încredere mare. Oricum nu ajung ei prea mult pe la noi pe la poartă, e posibil cu Larie acolo…. Cu Gaz Metan am jucat doar cu Pintilii, Budescu şi Teixeira. Am jucat meciul cu trei jucători. Îţi dai seama ce echipă valoroasă avem? Bine… şi Alibec. Am jucat în patru. 

Ştirea MOMENTULUI

FCSB nu este interesată de Zahovic! “Nu se pune problema unei oferte”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.