Gigi începe derby-ul: “Dacă îmi era frică de Ţucudean, nu pleca”

Daniel Vlad   
in Stiri sportive
06/02/2018, 11:20
Gigi începe derby-ul: “Dacă îmi era frică de Ţucudean, nu pleca”

CFR Cluj aşteaptă partida cu FCSB din fotoliul de lider al campionatului, dar Gigi Becali nici nu concepe ca steliştii să nu îi învingă pe ardeleni. Patronul vicecampionilor este convins că elevii lui Nicolae Dică se vor impune chiar dacă vor lipsi Gnohere şi Alibec şi a mărturisit că în mod sigur absenţa lui Omrani o să conteze foarte mult în tabăra clujenilor

Contactat de FANATIK.RO, Gigi Becali a vorbit despre meciul FCSB- CFR Cluj de la sfârşitul acestei săptămâni.”Nici nu concep să nu câştigăm cu CFR Cluj, dar nu vreau să mai văd o evoluţie a jucătorilor mei ca cea din meciul cu Gaz Metan. Nu este treaba mea să comentez despre absenţa lui Omrani, dar e bine că nici el nu joacă”, a spus Becali.

Ce a spus Becali de Ţucudean

Patronul vicecampionilor, Gigi Becali a vorbit şi despre atacantul clujenilor, George Ţucudean, cel care în trecut a jucat şi la FCSB. “Şi noi îi avem absenţi pe Denis Alibec şi Gnohere. Dacă îmi e frică de Ţucudean de la CFR Cluj? Păi de ce să îmi fie frică de Ţucudean? Dacă doream să îl păstram la Steaua, nu îl lăsam de bun să plece”, a spus Becali.

Dan Petrescu a declarat după partida cu câştigată împotriva Concordiei Chiajna, scor 2-0, că meciul împotriva celor de la FCSB este disputa sezonului pentru elevii săi. ”E cel mai important meci al campionatului cu Steaua, sunt multe orgolii. Trebuie să jucăm mai bine decât am făcut-o azi, au tot ce trebuie cei de la Steaua ca să se bată la titlu. Eu nu vreau să comentez nici dacă luăm campionatul şi nici vorbele lui Gigi Becali, că suntem echipă ungurească”, a încheiat Petrescu.  

Ştirea MOMENTULUI

Dinamo – Voluntari 2-1. Video! Vezi rezumatul. “Câinii”, pe primul loc

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.