Stiri sportive

Becali, despre scandalul semnăturii lui Omrani: „Lăsați-l să plece! Îl țineți sclav acolo?”

22.05.2018 | 23:31
Becali despre scandalul semnaturii lui Omrani Lasatil sa plece Il tineti sclav acolo
ADVERTISEMENT

Scandalul privind semnătura lui Omrani de pe actul adițional la contractul cu CFR Cluj capătă noi proporții. După ce avocatul lui Billel Omrani a prezentat un document semnat de un expert criminalist autorizat, Gigi Becali a povestit momentul în care s-a întâlnit cu impresarul fotbalistului francez.

„A venit din Franța impresarul francez și cel român și au spus că îl aduc la palat. Eu l-am refuzat. Băiatul vrea să vină la FCSB. Documentele nu sunt secrete, ele au fost comunicate la toți să ia act de ele și să facă apărări. Au fost 3 analize, una din Franța făcută de experți francezi, a făcut CFR alta cu care au venit, și Comisia a văzut că sunt două expertize: una care a zis că nu e semnătura lui Omrani, alta care a zis că e falsă. Și Comisia a zis să mai facă o expertiză.”

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, mediator în scandalul semnăturii lui Omrani

Patronul FCSB susține că el nu s-a implicat în acest scandal, ci doar primește mesaje din partea impresarului lui Omrani și le dă mai departe. Totodată, Gigi Becali spune că nu vrea să se bage în conflictul dintre Omrani și CFR Cluj, dar îndeamnă echipa din Gruia să îi dea drumul fotbalistului„Dacă un jucător vrea să vină la FCSB, vrea să ajungă la Becali, lăsați-l să plece? Ce, îl țineți sclav acolo? Eu am intrat aici ca musca-n lapte, de când am intrat aici de 6 luni. Le-am zis că nu poate semna, pentru că are contract. Ei mi-au zis că sunt false. Eu nu am nevoie acum să mă cert cu dl Mara, cu dl Mureșan. Eu primesc mesajele și le dau mai departe.”