Sport

Exclusiv. Gigi a anunţat deadline-ul pentru Rusescu şi Tănase

Gigi Becali se pregăteşte să facă două repatrieri în perioada de mercato din iarnă, iar FANATIK.RO a aflat ce se întâmplă cu Raul Rusescu şi Cristi Tănase.
12.01.2018 | 15:50
Exclusiv Gigi a anuntat deadlineul pentru Rusescu si Tanase
ADVERTISEMENT

Finanţatorul formaţiei FCSB a recunoscut că a discutat cu Raul Rusescu şi Cristi Tănase pentru ca cei doi foşti stelişti să revină la vicecampioana României, cel puţin până la finalul sezonul 2017-2018, iar Gigi Becali aştepta răspunsurile acestora vineri. 

Deşi Gigi Becali avea speranţe mari că Raul Rusescu şi Cristi Tănase vor accepta oferta de a reveni la FCSB, lucrurile stau cu total diferit. Contactat de FANATIK.RO, latifundiarul din Pipera a dezăluit că aceştia nu l-au sunat pentru a da un răspuns final. “Nu am primit niciun răspuns. Mai aştept până sâmbătă”, a spus finanţatorul FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

Ce planuri au Cristi Tănase şi Raul Rusescu

Mai mult, FANATIK.RO a aflat şi care sunt planurile celor doi jucători. Şansele ca Cristi Tănase să ajungă la FCSB în perioada de mercato din iarnă sunt mici. Fostul căpitan al “roş-albaştrilor” se află sunt contract cu Karabukspor şi aşteaptă ca turcii să-i plătească salariile restante în valoare de 500.000 de euro.

De partea cealaltă, Raul Rusescu nu a bifat niciun minut pentru Osmanlispor în sezonul 2017-2018 din Turcia, dar atacantul care a bifat 123 de meciuri pentru FCSB în cele două mandate în care a jucat la echipa patronată de Gigi Becali este dorit de Sivasspor, echipă la care a ajuns şi fostul stelist Paul Papp în această perioadă de mercato. Raul Rusescu este şi el tentat să meargă la formaţia de pe locul 8 în clasamentul din Turcia.

ADVERTISEMENT

2.000.000 de euro este cota lui Raul Rusescu, conform transfermarkt.com