Gigi Becali, dezvăluiri de culise: “Omrani spune că mint. Iată mesajul!”

George Heisu   
în Stiri sportive
27/11/2017, 10:42
Gigi Becali, dezvăluiri de culise: “Omrani spune că mint. Iată mesajul!”

Supărat că FCSB a pierdut în faţa Astrei (scor 2-0), şi a rămas pe poziţia secundă în clasamentul Ligii 1, la două puncte de liderul CFR Cluj, patronul FCSB s-a dezlănţuit într-o intervenţie televizată şi şi-a criticat jucătorii, cu Budescu în frunte. VEZI AICI ONLINE TOATE FAZELE MECIULUI, ECHIPELE DE START, CLASAMENTUL IN TIMP REAL

Odată ce şi-a încheiat “rechizitoriul”, finanţatorul vicecampioanei s-a referit şi la transferurile pe care le plănuieşte pentru vacanţa de iarnă, mai precis cele ale lui Omrani (CFR Cluj) şi Băluţă (Craiova). “Omrani spunea că mint. Pot să vă arăt ce mesaj mi-a trimis impresarul. Nu ne-am interesat noi de Omrani, impresarul m-a sunat dacă îl vreau. Am zis că Băluţă e singurul pe care l-aş vrea. Am fost întrebat şi am răspuns la întrebare”, a declarat Gigi Becali. FANATIK.RO a anunţat în exclusivitate interesul FCSB pentru Omrani.

Becali, încurajat de Iuliu Mureşan să continue tratativele

Jucătorul francez a ajuns în vară la CFR Cluj, iar înainte de sosirea în România a purtat tratative şi cu FCSB. Antrenorul Dan Petrescu nu e de acord să se discute atât despre un jucător care încă nu a realizat nimic la echipa sa. “Omrani a dat şi el un gol şi deja îl ia Steaua? În rest, n-a făcut nimic. Mai întâi să facă ceva pentru CFR, apoi să-l ia altă echipă. Mi se pare incredibil. El e bolnav acum, dar nu cred că s-a îmbolnăvit din cauza acestei ştiri”, a afirmat “Bursucul” acum câteva zile.

În schimb, preşedintele grupării ardelene, Iuliu Mureşan, a anunţat că orice jucător este de vânzare, inclusiv Omrani. De fapt, fotbalistul francez are la activ două goluri şi două pase decisive în cele 13 meciuri disputate în toate competiţiile acestui sezon, în tricoul CFR-ului.

Închide ×