Fotbal intern

Becali, elogii pentru suporterii lui Dinamo: “Îl luau pe Talpan şi îl ascundeau”

22.09.2018 | 14:27
Becali, elogii pentru suporterii lui Dinamo:
Gigi Becali i-a lăudat pe suporterii lui Dinamo

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a vorbit în termeni elogioşi despre suporterii lui Dinamo. Becali i-a lăudat pentru detaşamentul pe care l-au dovedit faţă de culorile clubului pe care îl susţin.

De asemenea, Becali crede că dacă ar fi avut suporteri atât de pasionaţi, atunci FCSB nu ar fi avut de suferit în duelul cu Armata şi juristul Florin Talpan: „Dacă aveam eu suporterii lui Dinamo, maaamă, maaamă. Dacă aveam suporterii lui Dinamo să îmi facă ce mi-a făcut mie Talpan, îl luau pe Talpan şi îl ascundeau. Numai rezultatele aduc suporteri, dar numai la Dinamo vin fără rezultate. Ăştia sunt câini câini.”

Becali îi laudă pe suporterii lui Dinamo: “Îi ziceam şi lui Meme”

Gigi Becali a rămas plăcut impresionat de faptul că fanii câinilor au mers la Iaşi, chiar dacă echipa este într-un moment foarte dificil: „Eu respect Dinamo, pentru că este un nume mare, este o echipă care are suporteri. Îi şi ziceam lui Meme: uite-i pe ăştia cum merg să susţină echipa sute de kilometri, chiar dacă sunt pe locul 10. Dar eu când am ajuns în fotbal am avut două obiective: Rapid şi Dinamo. Să fiu mai bun ca ele. Şi nu că am fost mai bun decât ei, am fost mai bun decât 13 echipe la un loc. Avem un coeficient UEFA care e 75% din cel al României! Cifrele vorbesc.”

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri